Xonotic Forums
how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - Printable Version

+- Xonotic Forums (https://forums.xonotic.org)
+-- Forum: Support (https://forums.xonotic.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Xonotic - Server Administration (https://forums.xonotic.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots (/showthread.php?tid=7350)



how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - billyjoe - 04-13-2017

hi again.
how to have a team, blue team, only with bots
and the red team with me, an human, and 2 bots (or a number i want of bots)?
thanks in advance.
best regards


RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - Mirio - 04-13-2017

I suppose bot_number 5 and then join the team with the 2 bots.


RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - billyjoe - 04-13-2017

(04-13-2017, 12:40 PM)Mirio Wrote: I suppose bot_number 5 and then join the team with the 2 bots.

thanks for your reply

example:
blue 6 bots
red 1 human and 2 bots.

how to?


RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - It'sMe - 04-13-2017

To have in total 9 playing  (bots+players)
  • minplayers 9
join and then move bots into blue team (check their ID with status 1)
  • movetoblue ID
where ID is there status number
movetoblue 9; movetoblue 8; ...

If bots try to change teams (they should not), you can lock the teams using
  • lockteams



RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - billyjoe - 04-14-2017

(04-13-2017, 04:57 PM)It Wrote: To have in total 9 playing  (bots+players)
  • minplayers 9
join and then move bots into blue team (check their ID with status 1)
  • movetoblue ID
where ID is there status number
movetoblue 9; movetoblue 8; ...

If bots try to change teams (they should not), you can lock the teams using
  • lockteams

Thanks, ok, it works.
As i use rcon for get the status, how to identify the red and blue players?
That is, how to know the players in any team?


RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - It'sMe - 04-14-2017

teamstatus Smile


RE: how to have blue team only with bots and red team 1 human player and 2 bots - billyjoe - 04-14-2017

(04-14-2017, 04:12 AM)It Wrote: teamstatus Smile

seems get nothing with rcon...  Confused