Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] [Map entities] Getting model to move and rotate

#1
I would like to make a rotating asteroid (model) fly along a path.
However, I'm not able to set it up correctly. (InitMovingBrushTrigger: no brushes found!)

The setup idea is quite simple:
Have a func_train and a func_rotating (green), combine them with a func_vectormamamam (yellow), and link the asteroid model to the func_vectormamamam.

This works perfectly fine with a func_train and a func_bobbing (on the right side), so the setup can't be completely off.

After many failed attempts, maybe one of the experienced entity handlers can tell me what I'm doing wrong?
Reply

#2
oo if you manage to get that working it would be great! if you could upload an example when your done, i would love to add your hard work to stormkeep
There's nothing better than getting off you butt and contributing to a community. There is no excuse when it comes to computers. Spend a little of you playing time, giving back Smile
Reply

#3
sev, i think this is one for divVerent. poke him on irc for best chase of an answer.

@Cuinnton love your sig =)
Reply

#4
(01-12-2011, 12:47 AM)tZork Wrote: sev, i think this is one for divVerent. poke him on irc for best chase of an answer.

Contacting divVerent about this (quite insignificant) issue is probably not a good idea, I'm already getting on his nerves with other stuff...
Reply

#5
I have no experience with func_vectormamamam, and divVerent is the one who wrote the code for this entity, thats why i suggested asking him abt this. The error msg suggests it expects a brush entity. perhaps making a dummy func_group and linking the model to this, then linking the _group to the vectormamamam could help (just a guess)
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Question [NEEDS INFO] how to make the model smoother? (netradiant) Beylet 2 1,174 06-20-2022, 11:50 PM
Last Post: Beylet
  [SOLVED] Mapping: Move permeable wall upon trigger stingray300k 5 1,873 05-26-2021, 10:19 AM
Last Post: stingray300k
  [NEED HELP] Change mapinfo to make a CTF map a CTS map. Bhagwa-Yodhak-69 3 2,323 09-08-2020, 06:03 AM
Last Post: _para
  [NEED HELP] Need old rifle model(solved) Kotangens 8 3,181 08-27-2020, 01:42 AM
Last Post: Kotangens
  [SOLVED] how can i get defrag entities in netradiant? bananovenc 5 3,601 01-03-2020, 11:31 AM
Last Post: SpiKe
  [SOLVED] Mortar model missing Dr. Midget 11 6,343 04-30-2017, 11:46 AM
Last Post: martin-t
  [NEED HELP] Player model problem hysik 2 3,743 12-15-2015, 11:35 AM
Last Post: hysik
  [NEEDS INFO] Invisible MinstaGib Model Beagle 5 5,485 06-21-2015, 07:49 PM
Last Post: Beagle
  [SOLVED] Trouble with .8 and map downloads kuedan 18 16,128 02-14-2015, 05:36 PM
Last Post: kuedan
  [SOLVED] Tree model leaves shader Justin 12 10,725 05-07-2014, 05:06 PM
Last Post: Justin

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-