Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Network proxy issues

#1
I'm in Mint 12, and have just installed the most recent .deb packages from getdeb.

I am living in a halls of residence at Lancaster Uni that requires the use of a proxy server to access the Internet. I was recommended by a friend also having an issue to try launching from the terminal (to take advantage of apt's proxy settings).

However, the keyboard doesn't respond to keyboard input when the application is launched from the terminal, and the proxy download on the server does not work either, so I'm back to square 1.

Any ideas?

Regards,

Tathrim
Reply

#2
what kind of proxy server is it?
BRLOGENSHFEGLE (core dumped)

The Bot Orchestra is back! | Xoylent Easter Egg | 5bots1piano
My music on Google Play and SoundCloud
Reply

#3
(12-02-2011, 09:38 AM)divVerent Wrote: what kind of proxy server is it?

HTTP based, over port 8080 for most traffic, set by an automatic configuration URL. The issue isn't connecting to the server for multiplayer the issue is the download for custom maps from the servers, possibly because the ports are wrong.
Reply

#4
The downloads use libcurl, and that should honor either http_proxy or HTTP_PROXY.
BRLOGENSHFEGLE (core dumped)

The Bot Orchestra is back! | Xoylent Easter Egg | 5bots1piano
My music on Google Play and SoundCloud
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation [SOLVED] Graphics issues on Intel Kaby Lake (HD630) hardware on Linux cefiar 9 5,139 04-19-2018, 02:42 AM
Last Post: cefiar
  [BUG] Command line typing issues teratorn 5 1,354 04-12-2018, 04:02 AM
Last Post: teratorn
  [SOLVED] Demo issues 0.8.1 Totally_Cool 2 1,971 06-03-2016, 12:45 PM
Last Post: Totally_Cool
  [BUG] Having some serious issues here Lee_Stricklin 8 6,171 01-24-2015, 12:55 AM
Last Post: Mario
Sad [NEED HELP] Connection issues/ Inactive netstat Totally_Cool 0 1,884 12-23-2014, 11:56 AM
Last Post: Totally_Cool
  [NEEDS INFO] strange hook lag when connecting from special network bofh 3 2,701 04-15-2014, 10:45 AM
Last Post: tZork
  [NEED HELP] Tearing issues since last update Halogene 0 2,297 01-16-2014, 05:28 AM
Last Post: Halogene
  [NEEDS INFO] 5.1 support and other issues with running under Windows 8 Lee_Stricklin 10 8,443 06-13-2013, 02:09 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Wierd ping issues. aa 5 3,947 03-27-2013, 03:27 AM
Last Post: Cyber Killer
Bug [SOLVED] Severe Vehicle Server Lag and other issues Squigger 1 2,586 09-08-2012, 11:35 AM
Last Post: tZork

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-