Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] SOLVED: triple monitor problem

#1
Hello guys,

my problem is the following: It is not possible to play Xonotic 0.5.0 on three monitors (dual graphics cards). The complete picture is distorted. All workes fine with Xonotic 0.1.0.
In Nexuiz, there was a similar problem, but there the picture of two monitors (first graphics card) was correct and the picture of the monitor of the second graphics card consisted only of strips.
To delete the configuration directory did not help. The resolution (4200x1050) was manually entered into the config.cfg.
I start the game directly on a new X session (startx ./xonotic-linux64-sdl -- :1) with two X-servers connected via Xinerama, because of the two graphics cards.
The wired thing is that the menu is displayed on all three monitors without any problems. After loading the map - in the actual game - you cannot see anything. With Nexuiz the menu was visible as in the game only to two-thirds.

system:
2x Nvidia Quadro FX 3500
archlinux 64bit
nvidia driver 290.10-1


regards
Eicca
Reply

#2
I suggest you play in windowed mode until you find a fullscreen fix. Multi-screen stuff is complicated :x
Can't help you any further but I'm sure someone else will.
Reply

#3
(12-14-2011, 01:38 PM)Mr. Bougo Wrote: I suggest you play in windowed mode until you find a fullscreen fix. Multi-screen stuff is complicated :x
Can't help you any further but I'm sure someone else will.

Tried windowed mode without a better result - so I modified the resolution from 4200x1050 to 4100x1050 and it works! It is a really wired resolution-bug!

Thanks for the food for thought.
Reply

#4
That's funny. I'm not sure what kind of multiscreen issue would affect windowed mode. Glad you sorted it out, though!
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] VSync capping to 60hz on a 144hz monitor Bla1 3 1,181 12-18-2020, 05:50 PM
Last Post: Bla1
  [NEED HELP] cant start the game/ session lock problem skyghost47 1 628 10-24-2020, 11:50 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Need old rifle model(solved) Kotangens 8 669 08-27-2020, 01:42 AM
Last Post: Kotangens
Question [NEED HELP] How to create warpzones? (solved) Kotangens 10 1,200 08-19-2020, 07:05 AM
Last Post: Kotangens
Question [NEED HELP] How to use textures for radiant(win version)? (solved) Kotangens 4 920 08-12-2020, 01:33 AM
Last Post: Kotangens
Question [NEED HELP] can't build netradiant (SOLVED) bananovenc 8 1,287 12-25-2019, 10:07 PM
Last Post: Lyberta
  [NEED HELP] Windows 10 -basedir problem BlazedRasta 2 1,413 06-13-2019, 05:12 AM
Last Post: martin-t
  Chat key bind problem BuddyFriendGuy 4 1,317 01-26-2019, 11:12 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEEDS INFO] Dedicated server problem. kreestenrx1234 2 1,905 04-27-2016, 03:30 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Player model problem hysik 2 2,488 12-15-2015, 11:35 AM
Last Post: hysik

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-