Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Cannot connect to servers

#1
Hi. I have just (re)installed Slack 64-bit, and downloaded Xonotic 0.5.0 release with bittorrent. I cannot connect to any of the servers in the list. There are no obvious error messages in the console or from stderr. My (IPv4) network appears to be working properly. Curl is working properly. The game itself seems to work fine, and "instant action" works. Not sure what is going on, or what I could do.
Reply

#2
(12-15-2011, 09:36 AM)node357 Wrote: I cannot connect to any of the servers in the list.

Most odd.

When you try to connect to a server is there an error message in the game log? I'm assuming you start Xonotic from the konsole / terminal.

You could also try connecting directly to a server, open the game console
Code:
connect IP:port (:port is optional)
connect 87.250.159.246:27001

A full list of servers and IP's can be found here
Reply

#3
Thanks for the help. It looks like something was wrong with my Slack 64-bit installation (or Slack 64 in general). I've changed to something else and Xonotic now works as expected. None of the id-tech based games could connect to servers, or Darkplaces. Very strange.

PS: Sorry for posting this in the wrong place.
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Cannot launch xonotic-linux64-dedicated server (v0.8.5) in Ubuntu18.04 ff8eyes 4 2,597 04-04-2024, 08:16 PM
Last Post: IvanLowery
  [NEED HELP] Cannot follow "Capturing Your Favorite Xonotic Moments" dtomvan 1 1,171 10-09-2022, 03:57 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  Impossible to connect to the Xonotic 0.8.2 server NoBrain 3 2,363 06-16-2021, 02:23 AM
Last Post: nj
  [NEED HELP] cl_gunalign doesn't seem to work on some servers/maps Aguaumreal 2 2,696 09-10-2019, 03:42 AM
Last Post: Aguaumreal
  [SOLVED] Cannot run game anymore after new git update Bloodthorn 2 2,950 07-25-2018, 07:20 AM
Last Post: Bloodthorn
  [SOLVED] Can't connect to a server adem 2 3,244 02-23-2018, 06:49 AM
Last Post: adem
  [SOLVED] Servers list don't show any of servers Ketjow3 8 5,486 01-25-2018, 04:12 AM
Last Post: Ketjow3
  [SOLVED] cannot compile git code dingus 5 5,512 07-27-2016, 05:13 PM
Last Post: sev
  [SOLVED] Cannot get cl_simpleitems_postfix to work sev 12 13,829 09-09-2014, 07:31 AM
Last Post: tZork
Sad [SOLVED] Laggy while connect to servers tingxyu 7 7,368 08-31-2012, 11:59 PM
Last Post: tingxyu

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-