Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEEDS INFO] Crashing on Autobuild of 0.6.0 as of 03/15/12

#1
I'm using autobuild as of 03/15/12 and I crash at startup with the following error(s)
VM_CL_setmodelindex: null model
s52984: DIV GLOBAL1, GLOBAL2040, GLOBAL5738
s52985: STOREP_F GLOBAL5738, GLOBAL9709
s52986: BITAND GLOBAL9705, GLOBAL352, GLOBAL9709
s52987: IFNOT GLOBAL9709, statement 52992
s52988: FIELD_F self (=entity 39), modelindex (=.), GLOBAL9709
s52989: STORE_F self (=entity 39), GLOBAL4
s52990: STORE_F GLOBAL9709, GLOBAL7
s52991: CALL2 setmodelindex (=())
: CSQCModel_Read : statement 151
: CSQC_Ent_Update : statement 132
VM_CL_setmodelindex: null model
s52984: DIV GLOBAL1, GLOBAL2040, GLOBAL5738
s52985: STOREP_F GLOBAL5738, GLOBAL9709
s52986: BITAND GLOBAL9705, GLOBAL352, GLOBAL9709
s52987: IFNOT GLOBAL9709, statement 52992
s52988: FIELD_F self (=entity 40), modelindex (=.), GLOBAL9709
s52989: STORE_F self (=entity 40), GLOBAL4
s52990: STORE_F GLOBAL9709, GLOBAL7
s52991: CALL2 setmodelindex (=())
: CSQCModel_Read : statement 151
: CSQC_Ent_Update : statement 132
VM_CL_setmodelindex: null model
s52984: DIV GLOBAL1, GLOBAL2040, GLOBAL5738
s52985: STOREP_F GLOBAL5738, GLOBAL9709
s52986: BITAND GLOBAL9705, GLOBAL352, GLOBAL9709
s52987: IFNOT GLOBAL9709, statement 52992
s52988: FIELD_F self (=entity 41), modelindex (=.), GLOBAL9709
s52989: STORE_F self (=entity 41), GLOBAL4
s52990: STORE_F GLOBAL9709, GLOBAL7
s52991: CALL2 setmodelindex (=())
: CSQCModel_Read : statement 151
: CSQC_Ent_Update : statement 132
VM_CL_setmodelindex: null model
s52984: DIV GLOBAL1, GLOBAL2040, GLOBAL5738
s52985: STOREP_F GLOBAL5738, GLOBAL9709
s52986: BITAND GLOBAL9705, GLOBAL352, GLOBAL9709
s52987: IFNOT GLOBAL9709, statement 52992
s52988: FIELD_F self (=entity 60), modelindex (=.), GLOBAL9709
s52989: STORE_F self (=entity 60), GLOBAL4
s52990: STORE_F GLOBAL9709, GLOBAL7
s52991: CALL2 setmodelindex (=())
: CSQCModel_Read : statement 151
: CSQC_Ent_Update : statement 132
VM_CL_setmodelindex: null model
s52984: DIV GLOBAL1, GLOBAL2040, GLOBAL5738
s52985: STOREP_F GLOBAL5738, GLOBAL9709
s52986: BITAND GLOBAL9705, GLOBAL352, GLOBAL9709
s52987: IFNOT GLOBAL9709, statement 52992
s52988: FIELD_F self (=entity 69), modelindex (=.), GLOBAL9709
s52989: STORE_F self (=entity 69), GLOBAL4
s52990: STORE_F GLOBAL9709, GLOBAL7
s52991: CALL2 setmodelindex (=())
: CSQCModel_Read : statement 151
: CSQC_Ent_Update : statement 132
Error: Unknown score field: 'kills'
Error: Unknown score field: 'deaths'
Error: Unknown score field: 'suicides'
Error: Unknown score field: 'score'
fixed missing field ''
Segmentation fault

Please help me! i can't get my fraggin' fix! =P
Reply

#2
autobuild is a test build, so i suggest you to dl a stable 0.6 release to be sure that you fraggin never end Smile
Reply

#3
Seems like it's a QC bug that yields a segfault (I didn't know that was possible!). It likely affects everyone and will therefore be fixed soon.
Reply

#4
Well I guess I will post my issue here too before making a new thread

tZork started to show me on tuesday how quakec is working and how every script and function is connected with eachother. A big thank to tZork for his work , I really appreciate his lessons!

Anyway, we I had some weird crashes from me 0.6 release client, this is happening:

-downloading git-code, compiling, starting a git-dedicated server
-starting a 0.6 client, logging into git-dedicated server, and on the very end of the loading process my client crashes with no error message or crash-report whatsoever D:

we found out it depends what map my server were playing

in hope the issue were already found, soelen!
[Image: signature.php] [Image: DVlpo.png]
Reply

#5
(03-16-2012, 02:28 AM)Mr. Bougo Wrote: Seems like it's a QC bug that yields a segfault (I didn't know that was possible!). It likely affects everyone and will therefore be fixed soon.

I don't know *how* it affects everyone, but I can play just fine with this autobuild version - except my own little bug with it: Not being able to play locally (posted it on the tracker already).
Reply

#6
Soelen, in the client and server, enable developer mode: developer 100. See if that leaves any log.

What OS do you use? It might be worth trying to use a debugger.
Reply

#7
This one probably can only be debugged by e.g. catchsegv or gdb. You may need to compile a debug build of the engine for this.
BRLOGENSHFEGLE (core dumped)

The Bot Orchestra is back! | Xoylent Easter Egg | 5bots1piano
My music on Google Play and SoundCloud
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] How to create a (desktop) link to the autobuild game? (Fedora) NoClue 3 1,612 06-04-2023, 10:16 AM
Last Post: NoClue
  [NEED HELP] Setting rsync autobuild to "Xonotic-High" Danfun64 1 1,423 10-05-2022, 01:23 AM
Last Post: irisxerno
  [SOLVED] Playerstats on new Autobuild -maniac|Su- 1 1,793 08-09-2020, 10:28 AM
Last Post: -maniac|Su-
  [SOLVED] NetRadiant crashing (Xonotic 0.8.2, NR 1.5.0-20120301) munyul 2 3,865 07-09-2017, 11:21 AM
Last Post: munyul
  [NEED HELP] Mac OSX Crashing very often and randomly -MCSquare- 0 2,210 01-30-2016, 12:08 AM
Last Post: -MCSquare-
  [NEED HELP] Weird Display Issue w/ Benchmarking Autobuild gamingwithnetbooks 2 3,971 11-13-2014, 08:35 AM
Last Post: gamingwithnetbooks
  [SOLVED] [Autobuild] Note to Mac users Mario 0 3,319 10-17-2014, 12:47 AM
Last Post: Mario
  [SOLVED] Xonotic Autobuild problem, August 14, 2013 __Ham__ 13 12,726 10-06-2014, 07:35 PM
Last Post: Lee_Stricklin
  [SOLVED] Latest Autobuild Will Not Start No Matter What Orbiter Sunblast 8 8,331 10-05-2013, 08:15 PM
Last Post: Orbiter Sunblast
  [NEEDS INFO] Netradiant crashing error korfi 4 4,529 05-31-2013, 02:08 PM
Last Post: korfi

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-