Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Bot navigation bug

#1
These bugs keep bothering me in my navigation mapping.

1) Whenever a waypoint is extended out of the network, the bot tends to walk there and stop moving. Like this:

.jpg   stuck bot.jpg (Size: 43.1 KB / Downloads: 58)

2) When a bot tries to get to a waypoint but is blocked by an obstacle, it keeps try the same route and get blocked infinitely and won't find another route.

3) When equipped with a jetpack, bots don't know the jetpack is directional. They will only use it vertically to fly up, but don't known to use it horizontally to accelerate.
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Menu freezes when typing server address, old bug? MeLikeyTacos 2 1,536 10-21-2021, 09:59 PM
Last Post: MeLikeyTacos
Heart [SOLVED] BUG IN NETRADIANT Kotangens 5 2,393 12-06-2020, 08:53 AM
Last Post: Julius
Bug [SOLVED] Forum bug: disappearing symbols in the signature. Constantine 1 2,646 03-06-2017, 09:28 PM
Last Post: -z-
Sad [NEEDS INFO] Strange bug - my character is moving all the time ! Oncl'Tom 2 3,053 02-12-2017, 06:57 PM
Last Post: organic
  [SOLVED] Xonotic 0.8 spectating bug Beagle 6 5,444 06-29-2015, 01:15 AM
Last Post: Beagle
  [NEED HELP] Bot won't follow my waypints zwz 3 3,401 02-22-2015, 02:50 AM
Last Post: zwz
  [NEEDS INFO] best bug ever zerp 2 3,095 06-30-2013, 12:48 AM
Last Post: satuim
Bug [INVALID] Bug: pause between time of mouse click and shot fired in multiplayer YCSSWL(7) 4 4,986 09-22-2012, 01:49 PM
Last Post: adem
  [NEED HELP] Menu Navigation with Joy-pads instead mouse jdumont007 17 14,501 06-01-2012, 05:38 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Very strange sound bug while on my server. neXus 8 7,044 04-19-2012, 06:45 AM
Last Post: neXus

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-