Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEEDS INFO] Invisible MinstaGib Model

#1
Hey, I have a weapon model back from old Nexuiz it perfectly works fine in Single Player but when I go use it in Multi Player it becomes Invisible.
Reply

#2
I also have other custom weapon models that isn't the vaporizer/minstagib model that is causing to make it invisible. The other custom ones work but I don't know why only minsta won't work.
Reply

#3
Hey, I have a minstagib weapon model I also have different custom models. For some reason I only have issues with minstagib model they are perfectly fine in single player but when I join multiplayer its invisible. I have 2 of them they both won't work I was told probably was the animation. But I have a custom model with a custom animation but it works in multiplayer instead of being invisible.
Reply

#4
(06-16-2015, 04:43 PM)IceCoffee Wrote: Hey, I have a minstagib weapon model I also have different custom models. For some reason I only have issues with minstagib model they are perfectly fine in single player but when I join multiplayer its invisible. I have 2 of them they both won't work I was told probably was the animation. But I have a custom model with a custom animation but it works in multiplayer instead of being invisible.

Did you create a server package for the new models and do all the other players have the same package?
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Kansas USA - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#5
He's using a custom model locally, not hosting it on a server.

Could you attach the model you're trying to use? It may be easier to identify a problem if we could see it ourselves.[/align]
[Image: 230.png]
Reply

#6
I was told it probably is the animation but its not because I have a custom animation model and it works fine.

http://prntscr.com/7jrz6h
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Mortar model missing Dr. Midget 12 1,748 05-01-2017, 09:16 AM
Last Post: Lyberta
  [NEED HELP] Invisible models/players/flags etc. ARB 0 875 10-13-2016, 08:16 AM
Last Post: ARB
  [NEEDS INFO] Menu mouse cursor stuck in invisible box nAnXiety 1 1,359 09-16-2016, 03:30 PM
Last Post: martin-t
  [NEED HELP] Player model problem hysik 2 1,767 12-15-2015, 11:35 AM
Last Post: hysik
  [SOLVED] Tree model leaves shader Justin 12 6,358 05-07-2014, 05:06 PM
Last Post: Justin
  [SOLVED] Minstagib Alt Fire Repeating Problem ZxEfR 11 4,853 02-17-2014, 02:34 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Problem with Invisible wall in Downloaded map Spiderhex 2 2,640 01-18-2014, 11:24 PM
Last Post: Spiderhex
  [SOLVED] Force model issues Micha 3 2,511 08-11-2012, 05:31 AM
Last Post: rocknroll237
  [SUGGESTION] Xonotic and NetRadiant: Start Animated Model with trigger event? Soelen 4 3,152 05-28-2012, 01:58 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [NEED HELP] [Map entities] Getting model to move and rotate sev 4 3,874 01-12-2011, 02:45 PM
Last Post: tZork

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-