Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] Server dont appear in server browser

#1
Good day!

I have an issue with appearance of my server in global server browser. My home server don't appear in list. I tried to restart server several times, double checked config, tryed to change settings of my home firewall. Last time i make a traffic dump and saw that my server actually making heartbeats to three master servers: 207.55.114.154, 107.161.23.68, 92.62.40.73 every 120 seconds:
[Image: xon1.png]

I see that 107.161.23.68 and 92.62.40.73 sent to server "getinfo" messages and my server replies them with server info:
[Image: xon2.png]

Only 207.55.114.154 don't sent "getinfo" messages:
[Image: xon3.png]

I cant understand why my server don't appear in server browser if my server replies to "getinfo" messages. Is it because 207.55.114.154 dont replies to heartbeats?

And i must mention that connection to server with "manual" IP input to my external Internet address 46.151.26.194:26000 works fine. I mean NAT and firewalls are configured for UDP/26000 external connection.

Please help!

Kind regards,
abslimit
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  How To Open Server? Lyviq 0 174 03-11-2020, 05:19 PM
Last Post: Lyviq
  Docker Xonotic Dedicated Server ich777 12 1,067 01-10-2020, 03:08 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [SOLVED] Opensuse Leap 15.1 and Server.cfg ldegroot 3 500 08-01-2019, 02:52 PM
Last Post: ldegroot
  LAN server console commands dbl 1 1,326 06-13-2019, 04:55 AM
Last Post: martin-t
  How to change server cfg on modified server veecho 4 1,171 04-24-2019, 08:15 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  Server error "Weapon stats writing failed: -404" FlufyBuny 1 550 04-13-2019, 04:36 AM
Last Post: It'sMe
  Dedicated server setup Rec0d 5 1,283 04-03-2019, 02:00 PM
Last Post: Rec0d
  South American Dedicated Server Professor 3 1,010 03-03-2019, 07:02 PM
Last Post: end user
Information [TUTORIAL] Xonotic Server behind OPNSense (and pfSense) gurbe 0 720 01-27-2019, 09:07 AM
Last Post: gurbe
  Xonotic server running behind UDP proxy not working doombringeroperator 2 946 01-07-2019, 02:23 PM
Last Post: doombringeroperator

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-