Xonotic Forums
[NEED HELP] I REPEAT I need Help with Netradiant - Printable Version

+- Xonotic Forums (https://forums.xonotic.org)
+-- Forum: Support (https://forums.xonotic.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Xonotic - Help & Troubleshooting (https://forums.xonotic.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: [NEED HELP] I REPEAT I need Help with Netradiant (/showthread.php?tid=8118)



I REPEAT I need Help with Netradiant - Taplio - 08-16-2019

Im trying to map an my new laptop but I cant use Netradiant because it looks like this image below


RE: I REPEAT I need Help with Netradiant - SpiKe - 08-18-2019

Did you build NetRadiant yourself, or did you get it from somewhere else?
What's your GPU?

You can try latest illwieck's build: https://dl.illwieckz.net/b/netradiant/build/preversions/netradiant_1.5.0-20190724-illwieckz-win64.zip


RE: I REPEAT I need Help with Netradiant - Taplio - 08-18-2019

(08-18-2019, 04:11 AM)SpiKe Wrote: Did you build NetRadiant yourself, or did you get it from somewhere else?
What's your GPU?

You can try latest illwieck's build: https://dl.illwieckz.net/b/netradiant/build/preversions/netradiant_1.5.0-20190724-illwieckz-win64.zip

I used the official the one until this started happening. Then I tried the illwiecks build and the same result. I used it perfectly fine for like a month or two then the screen started looking like that after I started it up. My GPU is like AMD Radeon RX 560 or something.


RE: I REPEAT I need Help with Netradiant - Ronan - 08-18-2019

Seems related to your gpu, update to the latest drivers or rollback to an older version.

With illwieckz' builds you have another possible workaround : enable software rendering fallback by moving everything from mesa3d/ subdirectory right to netradiant.exe


RE: I REPEAT I need Help with Netradiant - Lyberta - 08-18-2019

Did you update a video driver? You may need to complain to AMD.