Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iqm export not working

#1
Sad 
my iqm export for blender 2.57b is not working properly.
I made this thing and i go export it by selecting everything at once i do export as iqm i set the name and it says an error message about the mesh (cant collect mesh). So then i go select mesh ONLY and it doesnt export.Then i go select bones ONLY and it exports fine,i go in game and this multicolour diamond appears where model must be.
i go in console and it says cant find mesh.how do i fix?

ps i supplied the .py script if any 1 can help (if u do 1+ reputation)


Attached Files
.zip   plugin.zip (Size: 9.15 KB / Downloads: 2)
[Image: steam.gif]











Reply

#2
possibly this could help - http://dev.xonotic.org/projects/xonotic/...der_to_IQM
Reply

#3
NO i got that stuff allready and the blender to iqm is the script i supplied
[Image: steam.gif]











Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] NetRadiant Models Not Working 3agle427 7 1,194 06-26-2020, 11:40 AM
Last Post: DarkFox
Rainbow [NEED HELP] Player models. Import to blender, export to xonotic. Snekky 1 603 04-19-2020, 09:16 AM
Last Post: DarkFox
  NetRadiant - Some Textures Working / Some Not Notavi 1 1,944 05-16-2016, 03:50 PM
Last Post: Beagle
  Blender .maps not working in NetRadiant commodore256 6 6,794 09-09-2012, 10:36 AM
Last Post: commodore256
  Custom shaders not working properly exidl 11 6,093 08-08-2012, 08:50 PM
Last Post: hutty
  iqm export balaam 8 7,386 10-07-2011, 07:00 AM
Last Post: Droid
  HELP!! Player Model Homer md3 mostly working merlwiz79 5 6,112 08-15-2011, 07:10 AM
Last Post: merlwiz79
  DEKU TREE map blender export questions filip 7 6,732 07-29-2010, 04:42 AM
Last Post: Strahlemann

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-