Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Motion Blur not working..

#1
I am having issues with getting motion blur to work when I play back my demos. I have it set to 1 even, and there is no motion blur working.

Mossepo kind tried out my cfg and he also had no motionblur working, he removed it and also again no motionblur is working.

Any idea's? I really want to get it working as I want to use it to add motionblur to recording footage.

My video config is here:- http://pastebin.com/x4N73AGA

HELP please!!!

Any ideas?

SOLVED!

r_viewfbo needs to be set to 1, also think AA needs to be disabled, going to test that now though but viewfbo needs to be set to 1..never knew that Smile
[Image: 542.png]

#deathmatchers @ irc.quakenet.org

Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Spacebar not working on Erbium Deathmatch. Pallama 2 440 09-24-2019, 03:44 PM
Last Post: Pallama
  [BUG] Fkeys F-keys F keys not working Mac OS Sierra 0.8.22 Space Ace 8 1,518 10-02-2017, 10:04 PM
Last Post: Space Ace
  [NEEDS INFO] W key are not working in fedora24 linux akillah 2 1,777 03-06-2017, 08:35 PM
Last Post: -z-
  [SOLVED] Motion blur not working? Beagle 0 1,218 01-25-2016, 05:45 PM
Last Post: Beagle
Sad [NEEDS INFO] Xonotic is not working noambx 11 5,644 07-04-2014, 02:45 AM
Last Post: SpiKe
  [SOLVED] Stopped working after Kernel upgrade Indigo340 10 4,188 09-28-2013, 09:35 AM
Last Post: Indigo340
  [SOLVED] netradiant still not working tangerian 19 9,238 11-01-2012, 12:55 AM
Last Post: hutty
  [SOLVED] sky shader not working hutty 1 1,675 07-21-2012, 11:08 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Motion blur rafallus 12 5,784 06-03-2012, 03:03 AM
Last Post: rafallus
  [SOLVED] Server not working. neXus 8 4,422 04-18-2012, 05:51 AM
Last Post: neXus

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-