Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEEDS INFO] strange hook lag when connecting from special network

#1
Hi all

I've got a very strange problem: my hook lags when connecting from some networks

yes: only the hook

yes: only from certain networks
when connecting from home (DSL, Swisscom AS3303) everything works perfectly

when connecting from office (gigabit ethernet connected to a switch, connect through fiber to one of the borderrouters of AS29691) I'm experiencing lags with the hook. nothing in the networks even thinks about filtering my traffic, no problem here... so what is it? why only the hook?

i tried both 0.7 and git client on debian jessie

this happens with all servers with hook enabled which i tested:
DieTunichtguten(0.6), SMB (git), xonotic.ru (0.7)...

i searched for it but "hook" brings up loots of stuff..

ideas what it is and how to fix it?
Reply

#2
Seems more likely to be related to the computer at your office then the hook tbh; last time i checked the hook did nothing out of the ordinary compared to anything else (network-wise). Could you record a demo of what's happening, post a bug report here: http://dev.xonotic.org/projects/xonotic-forums/issues and attach said demo to it? That would help the developers track down what may be happening.
Reply

#3
I'm using the same laptop at home and at work Big Grin

I will post the bug report tomorrow
Reply

#4
Oh, thats weird indeed then. Are sure you don't have packet loss or latency spikes at work?
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] View MOTD without connecting falco 1 542 03-26-2019, 04:35 AM
Last Post: _para
  [SOLVED] Game displays [x] joined the [y] team upon connecting Bloodthorn 3 841 09-17-2018, 01:52 AM
Last Post: Lyberta
  [BUG] Grappling hook breaks if no new key is pressed while it is midair (new since 8.2) reth 2 1,179 05-13-2017, 06:52 AM
Last Post: reth
  [NEED HELP] Strange input lag and graphics lag in 0.8.2 mrdoklata 3 2,502 04-21-2017, 11:00 PM
Last Post: -z-
Sad [NEEDS INFO] Strange bug - my character is moving all the time ! Oncl'Tom 2 1,628 02-12-2017, 06:57 PM
Last Post: organic
  [SOLVED] Nade n Hook Dustinym 1 2,227 03-06-2016, 05:22 AM
Last Post: Mario
  [NEEDS INFO] Very, very strange lags machine! 6 3,024 03-27-2015, 03:55 PM
Last Post: GoregeousGuy
  [SOLVED] Strange thing Keziolio 10 6,821 10-26-2014, 08:58 AM
Last Post: Smilecythe
  [SOLVED] Long waiting time when connecting to a server TheGoodGamer 3 3,502 10-20-2013, 07:18 AM
Last Post: TheGoodGamer
  [SOLVED] Strange sensitivity changes Faraday 4 2,649 04-06-2013, 01:19 PM
Last Post: tZork

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-