Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEEDS INFO] force a refresh rate?

#1
want to play at 1024x768 at 150hz but the game forces it to 100

vid_forcerefreshrate 1
vid_refreshrate 150

doesn't work. suggestions?
Reply

#2
Your monitor probably isn't capable of it.
Reply

#3
Forgot to add that the cvars you want are:

vid_userefreshrate 1
vid_refreshrate 150


Keep in mind that you can potentially damage your monitor if it doesn't support that refresh rate or that you might not even get a signal to it at all, in which case it's obvious that you shouldn't be trying to run it at that.
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Refresh Rate? NoClue 1 508 07-23-2020, 09:28 AM
Last Post: LegendGuard
  [BUG] Can't get compatible refresh rate Lo 2 1,609 01-27-2018, 05:32 PM
Last Post: Lo
  [SOLVED] How to change Refresh Rates? kidx 1 2,467 01-04-2014, 06:59 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Force model issues Micha 3 3,046 08-11-2012, 05:31 AM
Last Post: rocknroll237
Bug [FIXED] Force models and colors Delusion 3 2,992 03-14-2012, 07:01 PM
Last Post: RoKenn
  [SOLVED] [solved] debian nvidia gtx 570 low frame rate/mouse lag Loafers 0 3,927 01-10-2012, 05:42 AM
Last Post: Loafers
  [SOLVED] [SOLVED] Weapon - Machine Gun inconsistent fire rate emilydale1993 12 8,856 09-05-2011, 03:40 PM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-