Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Git clone errors

#1
I get this error when trying to clone on a new server running Ubuntu server 12.04.

git clone git://git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git
Cloning into 'xonotic'...
remote: Counting objects: 8413, done.
remote: Compressing objects: 100% (3259/3259), done.
fatal: protocol error: bad line length character: ¿005/s
fatal: early EOF
fatal: index-pack failed
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#2
That's unusual. Did you retry?
Reply

#3
(05-01-2013, 02:17 AM)Mr. Bougo Wrote: That's unusual. Did you retry?


Yes retired several times but always the same result so just went with autobuild for now. I'll try it again tomorrow.
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#4
That's very strange. What's your git version? (git --version)
Reply

#5
(05-01-2013, 06:01 AM)Mr. Bougo Wrote: That's very strange. What's your git version? (git --version)


git version 1.7.9.5
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#6
I don't understand why this is.

Could you retry again, perhaps with the following?
Code:
git clone git://de.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git
or
Code:
git clone git://nl.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git

You could also try to replace "git://" with "http://".
Reply

#7
(05-02-2013, 12:21 AM)Mr. Bougo Wrote: I don't understand why this is.

Could you retry again, perhaps with the following?
Code:
git clone git://de.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git
or
Code:
git clone git://nl.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git

You could also try to replace "git://" with "http://".

So tried all the links and when I got to

./ run update - best

I get that error again.

Tried purging git and reinstalling but still the same issue.

I have another server with Ubuntu 12.04 and that one is fine.

Any other places I can look or errors?


I've search or that errors but not many answers found this one

http://jinsucraft.wordpress.com/2013/01/...ck-failed/

Ok so not sure if this has anything to do with it but when I retired using this link
git clone git://de.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git I get the error. This is the same link that ii use by git after running

./ run update - l best
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#8
You mean "./all update -l best", right? So that means the first git clone succeeded? Which link worked, the http:// one?

I don't know what could be wrong. It seems like some packet gets corrupted or something. Do you have any other internet issues on the same computer?
Reply

#9
(05-02-2013, 12:19 PM)Mr. Bougo Wrote: You mean "./all update -l best", right? So that means the first git clone succeeded? Which link worked, the http:// one?

I don't know what could be wrong. It seems like some packet gets corrupted or something. Do you have any other internet issues on the same computer?

The git and http down load woked for the first two mirrors but the de server fails for both.

Now once I do ./all update -l best then fails fall since its using git://de.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git which fails all the time.


No I do see the download speed drop quite a bit for the non working link while the others have pretty fast speed.

The server is in OVH France IP 176.31.182.103

Maybe I'll just reload the OS?
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#10
Has to be my network or something. I install ubuntu 12.10 and same results. when I do ./all update -l best is there anyway to force it do use git://nl.git.xonotic.org/xonotic/xonotic.git.
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#11
The "-l best" means it selects the mirror with the best bandwidth, and that's the .de one. Just do "./all update -l nl" then.
Reply

#12
(05-02-2013, 03:37 PM)Mr. Bougo Wrote: The "-l best" means it selects the mirror with the best bandwidth, and that's the .de one. Just do "./all update -l nl" then.

Ok that worked but now got the god man Keygen error. Fuck I guess I server will have to be on hold for a weel Tongue
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [BUG] some textures won't load with git builds lister 2 2,444 01-17-2020, 06:09 PM
Last Post: LuckyStripe
  [SOLVED] Cannot run game anymore after new git update Bloodthorn 2 2,779 07-25-2018, 07:20 AM
Last Post: Bloodthorn
  [SOLVED] cannot compile git code dingus 5 4,957 07-27-2016, 05:13 PM
Last Post: sev
  [SOLVED] Installing Xonotic git in debian Ari 5 7,538 01-30-2014, 10:27 PM
Last Post: Ari
  [NEEDS INFO] Fps drops [xonotic-git][mesa-r600g-git] Bitiquinho 10 12,143 06-03-2013, 01:16 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] how to compile linux and win executable using git under win7 TheGoodGamer 7 10,226 05-09-2013, 06:49 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Importing new maps to Xonotic. Errors exporting to .map on Blender soukaina 45 34,306 07-24-2012, 07:42 AM
Last Post: soukaina
Exclamation [SOLVED] Problems with Git Squigger 11 9,009 01-18-2012, 01:50 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Git Repository, Problem? Squigger 2 3,294 10-25-2011, 12:23 AM
Last Post: Squigger
  [NEEDS INFO] Pulling Failed. (GIT) Chryyz 5 7,489 08-03-2011, 09:01 AM
Last Post: Sless

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-