Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Devastator/mortar glitch (0.8.2 client/0.8.1 server)

#1
Since I've upgraded to 0.8.2, whenever I play on 0.8.1 servers (of which there are still many, there is even a 0.7.0 one), whenever I hold the devastator or the mortar, another one appears in front of me, blocking my view (see screenshot). Only with these weapons (not with the hagar either). Has anyone else had this problem?

I use Linux (openSUSE 42.2) and the  open source radeon driver.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

#2
This is a known incompatibility with 0.8.1, and caused by the use of animated view models. A partial fix that removes the animations is being prepared for Git and autobuilds, though hagar will remain broken on old servers.
[Image: 230.png]
Reply

#3
(05-18-2017, 05:13 PM)Mario Wrote: This is a known incompatibility with 0.8.1, and caused by the use of animated view models. A partial fix that removes the animations is being prepared for Git and autobuilds, though hagar will remain broken on old servers.

Interestingly, when I encountered this on old servers, the Hagar was unaffected, just the Devastator and Grenade Launcher.
[Image: 21975.jpg]

Quote:“To summarize the summary of the summary: people are a problem.” - Douglas Adams
Reply

#4
Ah OK. Same here, hagar is unaffected.

Btw do 0.8.1 clients generally work with 0.8.2 servers? (So if I ask people who may be running 0.8.1 to come over to a 0.8.2 server, will it work?)
Reply

#5
It should work fine, since Xonotic will auto download the client game script.
[Image: 72751.png]
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Setup Dedicated Server to DL from Map Server mrhip 1 577 10-16-2023, 06:22 AM
Last Post: Freddy
  [NEED HELP] Server Not Showing Up on Server Browser Antares* 5 4,458 05-21-2017, 04:46 PM
Last Post: martin-t
  [SOLVED] Mortar model missing Dr. Midget 11 6,658 04-30-2017, 11:46 AM
Last Post: martin-t
  [NEED HELP] Xonotic Vehicle Mod glitch-third person speeder. Leroy 2 4,529 10-06-2013, 06:51 PM
Last Post: Leroy
  [FIXED] Weird Glitch on Glowplant t0x1n 11 11,339 06-24-2013, 01:42 PM
Last Post: t0x1n
  [NEEDS INFO] Some maps wont download through the client. end user 7 9,831 02-22-2013, 10:37 AM
Last Post: end user
Wink [SOLVED] What is the difference between SDL and GLX client? unfa 9 32,200 02-28-2012, 01:55 PM
Last Post: Droid
Bug [SOLVED] Some comments on output from self-compiled SDL client Gallaecio 4 6,388 09-11-2011, 11:24 AM
Last Post: divVerent
  [BUG] HUD Editing Glitch - Replicating Cursor Friskydingo 0 2,340 10-01-2010, 09:11 PM
Last Post: Friskydingo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-