Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Devastator/mortar glitch (0.8.2 client/0.8.1 server)

#1
Since I've upgraded to 0.8.2, whenever I play on 0.8.1 servers (of which there are still many, there is even a 0.7.0 one), whenever I hold the devastator or the mortar, another one appears in front of me, blocking my view (see screenshot). Only with these weapons (not with the hagar either). Has anyone else had this problem?

I use Linux (openSUSE 42.2) and the  open source radeon driver.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

#2
This is a known incompatibility with 0.8.1, and caused by the use of animated view models. A partial fix that removes the animations is being prepared for Git and autobuilds, though hagar will remain broken on old servers.
[Image: 230.png]
Reply

#3
(05-18-2017, 05:13 PM)Mario Wrote: This is a known incompatibility with 0.8.1, and caused by the use of animated view models. A partial fix that removes the animations is being prepared for Git and autobuilds, though hagar will remain broken on old servers.

Interestingly, when I encountered this on old servers, the Hagar was unaffected, just the Devastator and Grenade Launcher.
[Image: 21975.png]
Reply

#4
Ah OK. Same here, hagar is unaffected.

Btw do 0.8.1 clients generally work with 0.8.2 servers? (So if I ask people who may be running 0.8.1 to come over to a 0.8.2 server, will it work?)
Reply

#5
It should work fine, since Xonotic will auto download the client game script.
[Image: 72751.png]
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Server not accessible? ColonelPhantom 2 275 10-03-2017, 05:55 AM
Last Post: ColonelPhantom
  [NEED HELP] Server Not Showing Up on Server Browser Antares* 5 823 05-21-2017, 04:46 PM
Last Post: martin-t
  [SOLVED] Mortar model missing Dr. Midget 12 754 05-01-2017, 09:16 AM
Last Post: Lyberta
  [NEEDS INFO] Dedicated server problem. kreestenrx1234 2 890 04-27-2016, 03:30 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEEDS INFO] How to ubuntu xonotic server install? Turan 4 1,594 03-17-2016, 08:01 AM
Last Post: Turan
  [SOLVED] where are my downloaded map when joining a server? zwz 6 4,055 07-14-2014, 11:59 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Long waiting time when connecting to a server TheGoodGamer 3 2,924 10-20-2013, 07:18 AM
Last Post: TheGoodGamer
  [NEED HELP] Xonotic Vehicle Mod glitch-third person speeder. Leroy 2 2,423 10-06-2013, 06:51 PM
Last Post: Leroy
  [NEEDS INFO] Server spikes and lag. kidx 2 2,010 08-24-2013, 08:32 AM
Last Post: tZork
  [FIXED] Weird Glitch on Glowplant t0x1n 11 5,126 06-24-2013, 01:42 PM
Last Post: t0x1n

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-