Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[solved] Collision_ValidateBrush

#1
i have a great problem i finished my map and haven't seen that there are some bugs in it while creating. Now i have the final map and some errors. It is not able to play the map on a server. Huh

Here is a screenshot:

[Image: itsme000014.jpg]

Can anyone explain what those numbers are?
Aren't that coordinates?
I opened the map file with an editor and searched for them ... but no success.... Huh


Please help me! Undecided


Should i upload the map file four you?
Reply

#2
ah i worked a bit with the editor .... and located the brushes that are the reason for this error.
But those errors were not the reason for this bug.
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] [Solved]How to install or runn Xonotic Kaddafi 10 2,477 10-10-2015, 12:09 PM
Last Post: Halogene
  [SOLVED] [Solved] Not appearing on XonStat medimatrix 8 3,013 08-14-2013, 07:39 AM
Last Post: Antibody
  [SOLVED] Black screen and crash at launch kiro 3 2,267 08-11-2012, 04:59 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Change bot balance on teams rocknroll237 3 3,777 01-29-2012, 09:50 AM
Last Post: rocknroll237
  [solved]netradian crash when compilling a map Leeloo 4 2,668 01-24-2012, 02:12 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [solved] debian nvidia gtx 570 low frame rate/mouse lag Loafers 0 2,957 01-10-2012, 05:42 AM
Last Post: Loafers
  [SOLVED] F1 and F2 problem rocknroll237 1 1,639 01-02-2012, 05:49 PM
Last Post: Mepper
  SOLVED: triple monitor problem Eicca 3 2,812 12-15-2011, 02:31 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Some quick observations rocknroll237 1 2,893 12-15-2011, 02:29 PM
Last Post: mand1nga
  [Solved]changing data/dlcache dir 0ms 3 3,061 11-13-2011, 08:58 AM
Last Post: 0ms

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-