Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] Multiplayer server listed twice - causes glitchy play

#1
When I go to the Multiplayer window one of the servers which I often play on has a double listing for the last few weeks.  Specifically, TheRegulars server.  It's a listing for the same server appearing twice.  Everything is identical between the two except the ping is slightly different (yes, same players, same map, etc. it's the same server).  When I try to play it, all seems fine, but every minute or two it glitches and I glitch through a wall or stutter etc.  Anyway to fix this?  I get the feeling I need to delete the data from some folder/file containing the server info to allow it to reset or something.
0.8.2autobuild / mac / sierra
iMac OS Sierra 10.12.6
Xonotic 0.8.2 autobuild
Reply

#2
Darn, nobody knows the answer to this problem?
iMac OS Sierra 10.12.6
Xonotic 0.8.2 autobuild
Reply

#3
Man... not much point in these forums for getting help...
iMac OS Sierra 10.12.6
Xonotic 0.8.2 autobuild
Reply

#4
QuakeNet: #xonotic

Try there.
Reply

#5
I'll try.  It disappeared for about a week, so I thought it fixed itself.  Then it came back again. Sad
iMac OS Sierra 10.12.6
Xonotic 0.8.2 autobuild
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] setting up server with custom maps le Bork 2 105 01-31-2019, 01:06 PM
Last Post: morosophos
  How display server list ? draikhin 2 210 01-21-2019, 07:26 AM
Last Post: draikhin
  [NEED HELP] can't join any server in the list psy31 2 504 11-02-2018, 10:37 AM
Last Post: psy31
  [SOLVED] Custom Server Downloads Castor 4 796 05-24-2018, 07:10 PM
Last Post: Castor
  [NEED HELP] Making a Private Server LordIrish 2 2,698 03-06-2018, 10:37 AM
Last Post: LordIrish
  [SOLVED] Can't connect to a server adem 2 1,105 02-23-2018, 06:49 AM
Last Post: adem
  [BUG] Play randomly restarts while playing Space Ace 10 1,396 10-07-2017, 03:18 AM
Last Post: Space Ace
  [NEED HELP] Server not accessible? ColonelPhantom 2 862 10-03-2017, 05:55 AM
Last Post: ColonelPhantom
  [BUG] Devastator/mortar glitch (0.8.2 client/0.8.1 server) gd 4 1,663 05-23-2017, 10:40 PM
Last Post: kaadmy
  [NEED HELP] Server Not Showing Up on Server Browser Antares* 5 1,291 05-21-2017, 04:46 PM
Last Post: martin-t

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-