Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] "Nasty" Sound when a lot is going on.

#1
I'm on the latest Autobuild (windows 10) and for some reason gun sounds get really nasty like "crackling"  when a lot is going on (For example when a lot of spaming happens in a CA match). It basically sounds like sound is suffering somewhat of a slowdown while frames never seem to drop below 100fps.
I tried playing around with the sound frequency but that doesn't seem to solve the problem. Is there anything i can do about that?
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] NO Sound in Xonotic-0.86-GLX FinBiteLeaf 3 254 03-18-2024, 07:49 PM
Last Post: bones_was_here
  [SOLVED] No sound in Xonotic Draena 6 2,694 11-20-2021, 05:54 PM
Last Post: Draena
  [NEED HELP] Sound not precached Leeloo 3 5,239 07-12-2021, 10:27 PM
Last Post: cushinga
  [NEED HELP] Sound dissapears mid game mastablasta 0 1,229 10-01-2020, 12:27 PM
Last Post: mastablasta
  [NEED HELP] Sudden loss of sound in Xonotic, can not get it to return. SeveredinTwain 5 4,013 03-26-2020, 05:55 AM
Last Post: FAF
  [NEED HELP] Xonotic reverts to Stereo sound after having set it to 5.1 STP_KITT 0 1,887 11-27-2018, 05:35 PM
Last Post: STP_KITT
  [SOLVED] Character Sound Files Castor 7 4,721 06-05-2018, 05:22 PM
Last Post: Castor
  [SOLVED] Surround sound refuses to work with C-Media CMI-8788 soundcards Lee_Stricklin 2 2,953 03-06-2017, 08:24 PM
Last Post: Lee_Stricklin
  [SOLVED] Sound troubles Ubuntu dadx4 15 17,542 02-23-2013, 05:12 AM
Last Post: zykure
  [SOLVED] Sound doesn't work machine! 13 15,980 02-17-2013, 09:31 AM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-