Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] Server dont appear in server browser

#1
Good day!

I have an issue with appearance of my server in global server browser. My home server don't appear in list. I tried to restart server several times, double checked config, tryed to change settings of my home firewall. Last time i make a traffic dump and saw that my server actually making heartbeats to three master servers: 207.55.114.154, 107.161.23.68, 92.62.40.73 every 120 seconds:
[Image: xon1.png]

I see that 107.161.23.68 and 92.62.40.73 sent to server "getinfo" messages and my server replies them with server info:
[Image: xon2.png]

Only 207.55.114.154 don't sent "getinfo" messages:
[Image: xon3.png]

I cant understand why my server don't appear in server browser if my server replies to "getinfo" messages. Is it because 207.55.114.154 dont replies to heartbeats?

And i must mention that connection to server with "manual" IP input to my external Internet address 46.151.26.194:26000 works fine. I mean NAT and firewalls are configured for UDP/26000 external connection.

Please help!

Kind regards,
abslimit
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Latest Beta Server evit 1 173 04-02-2021, 04:06 PM
Last Post: end user
  Not listed on Sever browser with OPNsense firewall poVoq 5 732 01-17-2021, 07:07 PM
Last Post: poVoq
  Server does not start saddesad 2 291 11-25-2020, 04:39 AM
Last Post: saddesad
  [NEED HELP] Server failed to open socket on address... Hexactinal 2 322 11-21-2020, 04:28 PM
Last Post: Hexactinal
  Server Hosting Issue Saevus 3 936 11-11-2020, 02:53 PM
Last Post: :[:{b_e*r^f}:]:
  Docker Xonotic Dedicated Server ich777 15 3,358 10-08-2020, 11:15 AM
Last Post: BuddyFriendGuy
  BuddyFriendGuy Fun Server BuddyFriendGuy 22 8,789 10-08-2020, 11:14 AM
Last Post: BuddyFriendGuy
Rainbow Kotangєns' independent server Kotangens 2 640 10-07-2020, 05:08 AM
Last Post: L497
  RaspberryPi4 Server ablyveiled 2 1,036 08-19-2020, 10:36 PM
Last Post: ballerburg9005
Question [NEED HELP] Server uses 40% CPU whereas Nexuiz server runs with max 10% e-pig 6 2,569 08-19-2020, 10:17 PM
Last Post: ballerburg9005

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-