Create an account


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems with git build

#1
I downloaded the git build a few weeks ago. Everything worked fine, I only now pushed build for a second time. And..... I cant play any more. The run-wgl.bat with which I normally play has changed into run-wgl.dontrun. And I now need to play on the 0.1 preview again. What to do?
Moved to Mepper
Reply

#2
<_Mirio|> ho ho ho
<_Mirio|> http://pastebin.com/QpbKwc7L
<_Mirio|> the git thing
<Samual> argh
<Samual> dpsoftrast strikes again
<Samual> Welp
<Samual> Deal with it for now Tongue
<Samual> There are no new engine features you need right now
<Samual> so just wait until it's fixed

..so we just wait. Cool
Reply

#3
So that means I don't only have no upgrades, but just can't play on it Sad

Is there really no way to fix this, Justin says he's got the same thing, and I don't think we're the only ones....
Moved to Mepper
Reply

#4
Got the same thing! Sad
MY NOOB STATS:
[Image: 788.png]
Reply

#5
For now, compile with "./all compile -r" and it should work.
Reply

#6
Ehhh, where should i do that?

And It tried built.bat for a second time, it seemed to work, it went talking computer language. But then: An error has occured. And it crashed again. But I was smart and looked up, and it said the errors were in darkplaces, whatever it may be.
Moved to Mepper
Reply

#7
tbh our "darkplaces" don't look smart enough for Update Big Grin. I have the same problem and because Im on Win7 I cannot just simply : "./all compile -r". Is there any solution?
Reply

#8
I'm on Vista, and I don't even know what "./all compile -r" is. Tongue

Help us!
Moved to Mepper
Reply

#9
Then use the autobuild instead.
Reply

#10
It directly asks username and password, what username must I use, the one of the forum, or another one?
Moved to Mepper
Reply

#11
user: Xonotic, password: g-23
Read the window description.
tZork. It's good method but very slow and unconfortable.
Reply

#12
I will try that then, but why does this all have to be so hard Sad

Tongue
Moved to Mepper
Reply

#13
should be fixed now for Windows builds -- try again everyone.
Reply

#14
Well, first time I now tried, It went downloading and doing things, said it was ready. But still run-wgl is dontrun. I now only have sh.exe.stackdump extra.
The second time it had exactly the same errors Sad
Moved to Mepper
Reply

#15
(04-10-2011, 04:38 PM)Samual Wrote: should be fixed now for Windows builds -- try again everyone.

Still gets the same dpsoftrast errors when compiling...
Reply

#16
Me too, it still crashes, someone help us!
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Question [NEED HELP] After a successful build & compile (0.8.5): This script is not properly set up yet. John 1 293 01-27-2024, 12:07 AM
Last Post: John
Question [NEED HELP] Locked down Xonotic build for use in schools? Shaun_Dark_Lord 9 2,018 08-22-2023, 02:59 AM
Last Post: Shaun_Dark_Lord
Thumbs Up Typical linux newbie problems (or why Xonotic needs to be on Steam ASAP) poVoq 4 7,944 03-17-2016, 08:10 AM
Last Post: fool
  Bad fps in latest git? noobermin 20 19,367 06-30-2011, 01:12 PM
Last Post: Minkovsky

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-