Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Force models and colors

#1
Bug 
Hello everyone!

I noticed that when I set force models and colors to mine it works only in singleplayer campaign. In multiplayer everyone have their own models. I tried several servers, tried to restart game etc. I don't use this feature but someone else on server where I played said about this problem so i decided to post here. Is it a bug? How can it be fixed? Huh
Reply

#2
It only works for servers running xonotic 0.6 that hasn't disabled csqc players (for better compatibility with older 0.5 client). For example it look like the popular DCC servers are using sv_use_csqc_players 0.
So waiting a few days or weeks the time people migrate, and this feature will be available for most servers.
Reply

#3
Great, thanks for answer!
Reply

#4
(03-10-2012, 11:53 AM)Ronan Wrote: For example it look like the popular DCC servers are using sv_use_csqc_players 0.

That was indeed true, to improve compatibility with 0.5 clients.
But now it has been activated on the DCC servers since 0.6 is available for everyone.
[Tue Aug 5 2008] [00:15:01] <Ronan`> RoKenn, you're an evil person Tongue
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Invisible models/players/flags etc. ARB 0 995 10-13-2016, 08:16 AM
Last Post: ARB
  [SOLVED] Can't See Custom User Models/Textures Deathsbreed 4 1,803 05-07-2016, 11:06 AM
Last Post: Deathsbreed
  [SOLVED] Change items models Andrii 19 8,256 09-28-2014, 04:36 PM
Last Post: Andrii
  [SOLVED] Nexgun Models for xonotic Temperrr 4 3,375 10-29-2012, 10:56 AM
Last Post: Mario
  [SOLVED] Force model issues Micha 3 2,626 08-11-2012, 05:31 AM
Last Post: rocknroll237
  [NEEDS INFO] Missing player models rafallus 10 5,387 06-13-2012, 12:25 AM
Last Post: W4RP1G
  [NEEDS INFO] force a refresh rate? meb 2 2,423 10-11-2011, 02:06 AM
Last Post: Lee_Stricklin
  [NEEDS INFO] disconnected from server models version issue Couch_Potato_MOJOceratops 4 3,663 09-28-2011, 03:23 PM
Last Post: Couch_Potato_MOJOceratops
  [SOLVED] No armor models Lee_Stricklin 4 3,257 11-14-2010, 03:46 AM
Last Post: tZork

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-