Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Very strange sound bug while on my server.

#1
When i hit someone, no matter the mutator or weapon, the hit sound is on an infinite loop. I've got a video with that here : http://www.youtube.com/watch?v=jyJVjfQ0S...e=youtu.be
[Image: 10253.png]
Reply

#2
That video does not show how it starts. Does this happen all the time? What gamecode do you run?
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#3
It happens when i hit someone, but if i hit for about 2 more times it stops. After a min it starts to do that again.
[Image: 10253.png]
Reply

#4
Do you have anything special going on in your server? I can not reproduce this.

Again, what gamecode do you run? I remember you had a patched gamecode, but is that based on git? Does it happen with unmodified gamecode?

I can not reproduce your problem since you provide no information.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#5
you mean a qc? i dont know whats a gamecode

the server has no modifications, not even the voting ones, i dont quite use them
[Image: 10253.png]
Reply

#6
I had it happening on that infamous autobuild several days ago, which caused this:

http://dev.xonotic.org/issues/1164

After updating autobuild, issue was gone.
Reply

#7
it happens too if the server has no modifications

ok. i'll try updating it
[Image: 10253.png]
Reply

#8
By gamecode I mean compiled qc stuff, yes. Can you please tell us what version you're using? Git? If so, what revision? Autobuild? If so, what date?

You're not using that unreal tournament sound thing?
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#9
it's like rafallus said. now its working. and yes. im still using the unreal tournament sounds, but that wasnt causing it. like posted in rafallus' link, its because of autobuild ver. updated and works now ^^. btw thx for giving attention
[Image: 10253.png]
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Decrease server log level falco 1 80 04-17-2019, 06:11 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] setting up server with custom maps le Bork 2 217 01-31-2019, 01:06 PM
Last Post: morosophos
  How display server list ? draikhin 2 299 01-21-2019, 07:26 AM
Last Post: draikhin
  [NEED HELP] Xonotic reverts to Stereo sound after having set it to 5.1 STP_KITT 0 333 11-27-2018, 05:35 PM
Last Post: STP_KITT
  [NEED HELP] can't join any server in the list psy31 2 578 11-02-2018, 10:37 AM
Last Post: psy31
  [NEED HELP] Multiplayer server listed twice - causes glitchy play Space Ace 4 759 08-10-2018, 08:55 PM
Last Post: Space Ace
  [SOLVED] Character Sound Files Castor 9 1,029 06-05-2018, 05:22 PM
Last Post: Castor
  [SOLVED] Custom Server Downloads Castor 4 872 05-24-2018, 07:10 PM
Last Post: Castor
  [NEED HELP] Making a Private Server LordIrish 2 2,933 03-06-2018, 10:37 AM
Last Post: LordIrish
  [SOLVED] Can't connect to a server adem 2 1,153 02-23-2018, 06:49 AM
Last Post: adem

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-