Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Can't See Custom User Models/Textures

#1
Lately I've been playing a lot on the "Jeff's Vehicle Server", which I find extremely fun, except for that one of the players that is on there a lot uses a Pony model which will not load, basically, all I see is their gun. I was wondering if there is a way to fix this by forcing a download of all models/textures or forcing standard models/textures.

I've tried looking into the documentation, but nothing has worked from what I've seen (mostly it telling me that I can only download once per map Dodgy ).

Thanks!
Reply

#2
Perhaps one of the file was corrupted? Check your dlcache/ directory to see whether there's any size 0 files? If so, delete them and restart the program.
Reply

#3
Thanks, I found a few that were at 0, but I'm not going to be able to verify until I play again with the player using that pony model.

Also, if necessary, would I be able to simply remove all the files in that directory just to make sure? I'm not sure if that would break anything.
Reply

#4
Yes, you can delete all files in dlcache/
Those files are custom content downloaded when joining a server. (Like unofficial maps)
Reply

#5
Okay, I just played with the guy, it looks like deleting those files worked. Thanks!
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [BUG] some textures won't load with git builds lister 1 320 06-27-2019, 05:41 PM
Last Post: lister
  [NEED HELP] setting up server with custom maps le Bork 2 427 01-31-2019, 01:06 PM
Last Post: morosophos
  [NEED HELP] Custom Weapons 3agle427 2 523 01-26-2019, 11:19 PM
Last Post: 3agle427
  [NEED HELP] Custom Weapons 3agle427 0 295 01-15-2019, 09:55 PM
Last Post: 3agle427
  [NEED HELP] Custom Weapons 3agle427 0 411 12-30-2018, 01:39 PM
Last Post: 3agle427
  [NEED HELP] Custom Game Modes 3agle427 5 702 12-30-2018, 12:44 AM
Last Post: Lyberta
  [SOLVED] Custom Server Downloads Castor 4 1,059 05-24-2018, 07:10 PM
Last Post: Castor
  [NEEDS INFO] Custom map - Host Error: Mod_MAP_Mode: not yet implemented teratorn 6 2,284 03-07-2017, 04:29 AM
Last Post: SpiKe
  [NEED HELP] Invisible models/players/flags etc. ARB 0 957 10-13-2016, 08:16 AM
Last Post: ARB
  [SOLVED] net radiant - no textures Raxno 5 3,747 11-08-2014, 04:44 PM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-