Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] how do i set up netradiant

#1
so i built netradiant, with the help of this forum, but i have trouble setting it up. it doesn't load textures, instead it says stuff like "shader not found" or other checkered texture stuff.
it asked me once the engine directory so i set one (which was definetly wrong), and it stoped asking. How do i go back and set the correct directories?
If it helps, i use debian 9.
it also says error stuff:

Code:
Unable to find default tag file /home/user/netradiant/build/gamepacks/xonotic.game/shadertags.xml. No tag support.
vfs directory not found: /home/user/xonotic/darkplaces/data/

I already know lots of things are wrong, thanks in advance.
Reply

#2
You can change the engine path in "Edit"->"Preferences"->"Settings"->"Paths"
It also looks like you don't have the mapping-support pk3 in your userdata. Netradiant setup is also described here: https://gitlab.com/xonotic/xonotic/-/wik...ping-Setup
Reply

#3
(12-27-2019, 07:50 AM)Freddy Wrote: You can change the engine path in "Edit"->"Preferences"->"Settings"->"Paths"
It also looks like you don't have the mapping-support pk3 in your userdata. Netradiant setup is also described here: https://gitlab.com/xonotic/xonotic/-/wik...ping-Setup

thanks, i already do have the mapping support in my userdata, could you tell me what dirs to set?
EDIT: nevermind, sorry, i somehow found out, all's working now
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] I REPEAT I need Help with Netradiant Taplio 5 1,066 09-23-2020, 12:05 AM
Last Post: fabzor3
  [SOLVED] how can i get defrag entities in netradiant? bananovenc 5 878 01-03-2020, 11:31 AM
Last Post: SpiKe
Question [NEED HELP] can't build netradiant (SOLVED) bananovenc 8 1,045 12-25-2019, 10:07 PM
Last Post: Lyberta
  [NEED HELP] Netradiant looks weird when i try to open it Taplio 0 718 07-07-2019, 02:19 PM
Last Post: Taplio
  [NEED HELP] NetRadiant crashes on Build - Mac (10.12.6) Space Ace 0 722 04-24-2019, 10:41 PM
Last Post: Space Ace
  [NEED HELP] NetRadiant doesn't compile on Mac nokko 3 1,134 03-29-2019, 11:19 AM
Last Post: Freddy
  [NEED HELP] Netradiant compiling? Raxno 2 1,787 11-11-2017, 04:50 AM
Last Post: It'sMe
  [SOLVED] NetRadiant crashing (Xonotic 0.8.2, NR 1.5.0-20120301) munyul 2 2,165 07-09-2017, 11:21 AM
Last Post: munyul
  [NEED HELP] video glitches in netradiant on windows 10 fabzor3 2 1,581 05-26-2017, 02:09 AM
Last Post: PinkRobot
  [SOLVED] NetRadiant crash "Got to split the buffer" PinkRobot 7 3,134 08-27-2016, 06:16 AM
Last Post: PinkRobot

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-