Create an account


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEEDS INFO] sound problem

#1
I got the yesterday version of the git on Windows Vista (Nvidia graphic card).

After a fresh start, no problem at all.

But, when I iconize Xonotic, then put it back as the active app, all sounds (including in-game sounds and menu music) are kind of broken. I mean I still hear something but every sound turns to be "jerky" (something similar as what you get with a cell phone with bad reception).

The problem is everytime reproducible. Never got it with Nexuiz 2.5.2.
Fat.bot.Slim
Reply

#2
this may need addressing too?

t?

admin?

t?

t

:^
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] "Nasty" Sound when a lot is going on. Aguaumreal 0 298 10-13-2019, 03:27 PM
Last Post: Aguaumreal
  [NEED HELP] Windows 10 -basedir problem BlazedRasta 2 766 06-13-2019, 05:12 AM
Last Post: martin-t
  Chat key bind problem BuddyFriendGuy 4 728 01-26-2019, 11:12 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Xonotic reverts to Stereo sound after having set it to 5.1 STP_KITT 0 586 11-27-2018, 05:35 PM
Last Post: STP_KITT
  [SOLVED] Character Sound Files Castor 9 1,509 06-05-2018, 05:22 PM
Last Post: Castor
  [SOLVED] Surround sound refuses to work with C-Media CMI-8788 soundcards Lee_Stricklin 2 1,438 03-06-2017, 08:24 PM
Last Post: Lee_Stricklin
  [NEEDS INFO] Dedicated server problem. kreestenrx1234 2 1,461 04-27-2016, 03:30 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Player model problem hysik 2 1,919 12-15-2015, 11:35 AM
Last Post: hysik
  [SOLVED] Problem with NetRadiant - shadertags.xml. No tag support. tobster 23 18,882 03-29-2015, 07:58 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [SOLVED] Problem with screen being too large and off center. Cow_Fu 2 2,639 03-11-2015, 02:14 PM
Last Post: Ishatix

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-