Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Playerstats on new Autobuild

#1
Hi folks
I.ve noticed that after update to new Autobuild Version from 08 August the Player Stats dosn.t work on server.  Undecided
Is it only 4 me or does anybody else have the same problem?

GreetZ Su
Reply

#2
seems it was problem with fail2ban on server Tongue - after vserver restart xon stats works fine 4 me
GreetZ Su
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] How to create a (desktop) link to the autobuild game? (Fedora) NoClue 3 1,610 06-04-2023, 10:16 AM
Last Post: NoClue
  [NEED HELP] Setting rsync autobuild to "Xonotic-High" Danfun64 1 1,420 10-05-2022, 01:23 AM
Last Post: irisxerno
  [BUG] Grappling hook breaks if no new key is pressed while it is midair (new since 8.2) reth 2 3,051 05-13-2017, 06:52 AM
Last Post: reth
  [NEED HELP] Weird Display Issue w/ Benchmarking Autobuild gamingwithnetbooks 2 3,966 11-13-2014, 08:35 AM
Last Post: gamingwithnetbooks
  [SOLVED] [Autobuild] Note to Mac users Mario 0 3,317 10-17-2014, 12:47 AM
Last Post: Mario
  [SOLVED] Xonotic Autobuild problem, August 14, 2013 __Ham__ 13 12,719 10-06-2014, 07:35 PM
Last Post: Lee_Stricklin
  [SOLVED] Latest Autobuild Will Not Start No Matter What Orbiter Sunblast 8 8,321 10-05-2013, 08:15 PM
Last Post: Orbiter Sunblast
  [SOLVED] Slower weapon switching in latest autobuild? Maddin 3 4,473 05-31-2013, 06:21 AM
Last Post: Maddin
Question [SOLVED] Broken animations in the Autobuild right now? poVoq 13 12,437 04-02-2013, 10:49 AM
Last Post: asyyy
  [SOLVED] update autobuild 11. jan disabled playerstats -maniac|Su- 11 14,474 02-20-2013, 03:57 PM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-