Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] low framerate if other players are displayed

#1
I have a really low framerate if other players are displayed @everything maxed @gtx 560 ti
i have to play with medium detail and medium textures. is there some cvar for just lowering the character detail?
MY NOOB STATS:
[Image: 788.png]
Reply

#2
cl_playerdetailreduction 5 might work...
Reply

#3
yeah, definitely cl_playerdetailreduction. I recommend using 5 because your not going to notice the detail reducion, but I personnally play with 7. Other tweaks you can try can be found on a thread I made:

http://forums.xonotic.org/showthread.php?tid=2173

Pretty much everything not related to minfps and maxfps on that thread is pretty subtle, you won't notice the quality difference but you'll get a performance boost. You should also keep vsync disabled if you don't already and just combine a high fps with motion blur tweaks to hide any screen tearing you get.
ECKZBAWKZ HUGE LIST OF ACHIEVEMENTS GOES HERE....


Oh wait.
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] low fps on 2080 super lellopisello 4 2,521 08-30-2020, 03:54 PM
Last Post: LegendGuard
  [SOLVED] Textures don't load at other side of warpzone bananovenc 6 2,937 06-11-2020, 12:56 PM
Last Post: bananovenc
  [NEED HELP] Can see other players, but not map teratorn 5 3,001 02-15-2018, 03:20 PM
Last Post: teratorn
  [NEEDS INFO] low fps with 0.8.2? BuddyFriendGuy 2 3,098 04-10-2017, 04:37 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [SOLVED] Damage over players head TheGoodGamer 2 2,748 02-12-2017, 03:37 PM
Last Post: Smilecythe
  [NEED HELP] Invisible models/players/flags etc. ARB 0 2,248 10-13-2016, 08:16 AM
Last Post: ARB
  [SOLVED] Not displayed sky texture Cybermax 5 4,618 03-17-2016, 05:14 AM
Last Post: Maddin
  [NEED HELP] Low FPS when using FullScreen mode TheLastCrawler 0 2,465 09-06-2015, 10:02 AM
Last Post: TheLastCrawler
  [NEEDS INFO] 5.1 support and other issues with running under Windows 8 Lee_Stricklin 10 11,787 06-13-2013, 02:09 PM
Last Post: Mr. Bougo
Bug [SOLVED] Severe Vehicle Server Lag and other issues Squigger 1 3,447 09-08-2012, 11:35 AM
Last Post: tZork

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-