Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SUGGESTION] Is there a way to configure Xonotic into the same entirety to that of Nexuiz?

#26
(11-22-2012, 06:32 PM)hutty Wrote: are there any maps with xonotic that run uncommonly well? (or very very badly)?
Most indoor maps works fine, maps like Aggressorx, Aneurysm, Atelier, Aerowalk etc.. Some maps works fine for starters, but once more players join the game my performance starts to drop.

(11-22-2012, 06:32 PM)hutty Wrote: ... to see the maps you have installed type maps in console
..to run a map (stormkeep) type map stormkeep in console ...
This seems to work on the default maps only. When I type map farewell I get the message; SpawnServer: no map file named maps/farewell.bsp. This is a map I downloaded from a server so I'd believe the directory for the file should be right? I fould the .pk3 file from Xonotic/Data/dlcache, it's also the place I couldn't find the Afterslime map file from.
Reply

#27
Quote:are there any maps with xonotic that run uncommonly well? (or very very badly)?

Red-planet has major slowdowns outdoors and even bigger ones in a flag room.

With enough players, lightspeed slows down to a crawl as well.
Reply

#28
... the "map stormkeep" only reads maps from the root of the data directory ... (both the hidden personal one ... and the one were the xonotic executable is )

...

it doesn't read the dlcach ...

from what it seams ... you are either having issues with the player models themselves ... or the new animation code that was introduced in xonotic 0.6 ...

...

i would suggest trying to load one of the nexuiz player models ... and replacing all your opponents with it ... but I dont know how to do that myself ...
Reply

#29
(11-23-2012, 11:52 AM)hutty Wrote: i would suggest trying to load one of the nexuiz player models ... and replacing all your opponents with it ... but I dont know how to do that myself ...
Seems like worthy for a try.

(11-23-2012, 11:52 AM)hutty Wrote: ... the "map stormkeep" only reads maps from the root of the data directory ... (both the hidden personal one ... and the one were the xonotic executable is )
Wheres the roof of the data directory exactly? Because I tried copying the .pk3 file pretty much everywhere and no luck running the map. Big Grin

(11-23-2012, 05:08 AM)rafallus Wrote: Red-planet has major slowdowns outdoors and even bigger ones in a flag room.
Yeup. It's so bad for me I haven't stayed long enough to get to know the map.
Reply

#30
You can move the map pk3 from dlcache to its parent directory. After moving the map, you should either restart the game or issue the fs_rescan command in the Xonotic console.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SUGGESTION] Power-ups like in Quake/Nexuiz Classic DrAndi 1 216 07-19-2019, 01:37 PM
Last Post: _para
  [SUGGESTION] Bringing back a few assets from Nexuiz as well as digging through the maps section Lee_Stricklin 1 2,170 12-08-2014, 10:15 PM
Last Post: Mario
  [SUGGESTION] Nex gun recoil impact for high jumps like in Nexuiz xeros 3 3,603 10-16-2010, 09:35 AM
Last Post: xeros
  [SUGGESTION] Nexuiz forward compatibility nilyt 2 2,851 09-29-2010, 03:01 AM
Last Post: divVerent
  [SUGGESTION] "Xonotic Community Server" ~ Nexuiz Cheshire Cat 8 7,110 04-28-2010, 04:09 PM
Last Post: kuniu the frogg
  [SUGGESTION] All Nexuiz forums should be archived on Xonotic.org Rad Ished 5 5,347 03-24-2010, 03:47 PM
Last Post: Erusavion

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-