Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Weapon is on the right in LMS

#1
Whatever.
Reply

#2
Hi Lyberta,

I could reproduce this bug with latest git too.

I opened a bug report here: https://gitlab.com/groups/xonotic
That's the right place to report bugs, the developers may miss your message in the forums Wink
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Shocked [NEED HELP] Helps for a right way to create a xon server and/or create concise guides derrant 6 2,536 03-31-2021, 07:40 AM
Last Post: Antibody
  [BUG] Weapon Damage and Weapon Accuracy not showing (Xonstat) Cinnamon Juice 4 2,227 12-21-2020, 10:11 AM
Last Post: Sire-Lionheart
  [NEED HELP] XDF Weapon transparency kojn^ 1 3,184 09-14-2015, 12:51 PM
Last Post: Beagle
  [SOLVED] Weapon Damage Andrii 3 4,006 01-02-2014, 08:30 AM
Last Post: Andrii
  [NEEDS INFO] Weapon and Item pickup TheGoodGamer 3 4,426 07-20-2013, 08:18 AM
Last Post: Maddin
  [SOLVED] Slower weapon switching in latest autobuild? Maddin 3 4,330 05-31-2013, 06:21 AM
Last Post: Maddin
Question [SOLVED] Broken animations in the Autobuild right now? poVoq 13 12,040 04-02-2013, 10:49 AM
Last Post: asyyy
  [SOLVED] Weapon autoswitch Volmike 1 3,911 10-05-2012, 02:58 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] Can't turn right / multihead issues Malvineous 3 4,014 04-14-2012, 10:19 PM
Last Post: Malvineous
  [SOLVED] [SOLVED] Weapon - Machine Gun inconsistent fire rate emilydale1993 12 12,050 09-05-2011, 03:40 PM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-