Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] NetRadiant Bots

#1
Hi, I would like to have bots run around on my maps but I don't know how to incorporate that. I remember reading a something that says there is a package that allows the bots to know how to move without waypoints. Please Help!
minstanex erebus Angel
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Information Updated NetRadiant builds illwieckz 7 3,808 06-29-2022, 02:33 AM
Last Post: illwieckz
  Can't get netradiant to work with Xonotic NoClue 2 1,380 06-14-2022, 01:25 PM
Last Post: NoClue
  [NEED HELP] Custom NetRadiant Textures / Textures Not Loading 3agle427 3 2,539 09-03-2021, 01:40 PM
Last Post: HIBANEZ
  Netradiant brush outline in 2D view grid mode Nyx 2 649 08-05-2021, 12:27 AM
Last Post: Nyx
Rainbow NetRadiant-custom Garux 23 7,646 01-05-2021, 08:59 AM
Last Post: Garux
  NetRadiant for Xonotic? Betaversion 3 1,095 12-22-2020, 02:35 PM
Last Post: Betaversion
  [NEED HELP] NetRadiant Models Not Working 3agle427 7 3,076 06-26-2020, 11:40 AM
Last Post: DarkFox
  [NEED HELP] NetRadiant Window 3agle427 4 2,072 01-11-2019, 08:54 AM
Last Post: Julius
  [NEED HELP] NetRadiant Gravity 3agle427 0 1,164 01-09-2019, 08:58 PM
Last Post: 3agle427
  [NEED HELP] NetRadiant Func_Destructable 3agle427 3 2,370 01-08-2019, 07:57 AM
Last Post: 3agle427

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-