Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] [Bug]no damage with using Electro with lightning gun mode

#1
Video 
Hello,
I found a serious bug in Electro with lightning gun mode. I think this is a bug.
This is caused when you shoot lightning gun to your enemy while his going backward.

This is my server and xonotic git version.

I captured it and uploaded on YouTube. Here is the URL.
http://www.youtube.com/watch?v=_mrGcGKCYak

I saw the code for electro(qcsrc/server/w_electro.qc) but I couldn't solve it out.
Reply

#2
Unlikely to ever get solved as the standard balance does not use it and there's a separate LG-like weapon planned for future versions. If you or someones else does solve it tough, patches are always welcome.
Reply

#3
OKay,

I've tried to solve it but idk where is the point for collision detection... and some of stuffs I found are "server/g_damage.qc", "client/View.qc". I think Damage() is the function for it, and getstatf(STAT_HIT_TIME) is related to hit, but I couldn't solve it out.

Also, I'm trying to switch hit sound when target has armorvalue and target has no armorvalue like Quake 4, but idk the relation between g_damage.qc and View.qc. View.qc is processed everytime, but g_damage.qc is processed when players get damage. I want some references...hmm...
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Menu freezes when typing server address, old bug? MeLikeyTacos 2 1,534 10-21-2021, 09:59 PM
Last Post: MeLikeyTacos
  [BUG] Weapon Damage and Weapon Accuracy not showing (Xonstat) Cinnamon Juice 4 2,170 12-21-2020, 10:11 AM
Last Post: Sire-Lionheart
Heart [SOLVED] BUG IN NETRADIANT Kotangens 5 2,391 12-06-2020, 08:53 AM
Last Post: Julius
  [NEED HELP] Keybindings not recognized when using the SDL launcher naw 1 1,638 09-02-2019, 05:38 AM
Last Post: naw
  [NEED HELP] Add Bots using Console in Xonotic OpenSourceGames 1 7,920 08-09-2019, 10:16 AM
Last Post: martin-t
  [SOLVED] Character Using Wrong Sounds Castor 0 1,768 05-24-2018, 07:23 PM
Last Post: Castor
Bug [SOLVED] Forum bug: disappearing symbols in the signature. Constantine 1 2,646 03-06-2017, 09:28 PM
Last Post: -z-
Sad [NEEDS INFO] Strange bug - my character is moving all the time ! Oncl'Tom 2 3,052 02-12-2017, 06:57 PM
Last Post: organic
  [SOLVED] Damage over players head TheGoodGamer 2 2,746 02-12-2017, 03:37 PM
Last Post: Smilecythe
Sad [NEED HELP] Dual display - open Xonotic in full screen mode on secondary screen? Galathorne 2 5,125 11-18-2015, 03:48 PM
Last Post: Galathorne

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-