Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] NetRadiant crashing (Xonotic 0.8.2, NR 1.5.0-20120301)

#1
Issue:
I changed the layout to the 4 window layout (3D, YX, ZY, ZX). I can create a brush and move it around a little as long as it is not visible within the 3d view. Once the brush is visible in the 3d view, I can move it from the ZX window, however as soon as I click in either the YX or ZY windows the application crashes with a windows error message: "radient.exe has stopped working"

When using the start layout (YX, 3D, Texture), the application seems to work fine - as I really dislike this layout, I'm hoping someone has a solution for this issue...

Info:
Xonotic 0.8.2
NetRadiant 1.5.0-20120301
Windows 10, 64bit

Update:
The application just crashed while in the start layout - I was able to load my map and make quite a few changes (new blocks, moving old ones, etc), and saving work fine the first couple of times, but now - saving the last set of changes caused the same windows error as above. Isn't there a more stable build for Windows 10 available?

Solution:
After a quick test of the build Spike linked (see below), the application seems to be a lot more stable under Windows 10.

Thanks
munyul

munyul.com
Reply

#2
Hello,

On Windows 10, I used this custom NetRadiant build made by Garux: https://gitlab.com/xonotic/netradiant/is...te_2658488
However, you should retrieve "netradiant\xonotic.game\" and "netradiant\games\xonotic.game" from the official NetRadiant build, because these files are missing from Garux's build.
Stats | Maps: CTF: disarray, vinegar, metro DM: labyrinth Duel: cucumber, quark.
Reply

#3
Thumbs Up 
(07-09-2017, 10:15 AM)SpiKe Wrote: Hello,

On Windows 10, I used this custom NetRadiant build made by Garux: https://gitlab.com/xonotic/netradiant/is...te_2658488
However, you should retrieve "netradiant\xonotic.game\" and "netradiant\games\xonotic.game" from the official NetRadiant build, because these files are missing from Garux's build.

Hi Spike

Thanks for the heads up ... just tested the custom build you linked, seems to work much better now  Smile

Also, it looks like the menus and toolbars have been cleaned up somewhat - maybe Xonotic should grab a copy, then add the missing files and use it instead.
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] I REPEAT I need Help with Netradiant Taplio 4 304 08-18-2019, 10:11 PM
Last Post: Lyberta
  [NEED HELP] Netradiant looks weird when i try to open it Taplio 0 254 07-07-2019, 02:19 PM
Last Post: Taplio
  [NEED HELP] NetRadiant crashes on Build - Mac (10.12.6) Space Ace 0 347 04-24-2019, 10:41 PM
Last Post: Space Ace
  [NEED HELP] NetRadiant doesn't compile on Mac nokko 3 504 03-29-2019, 11:19 AM
Last Post: Freddy
  [NEED HELP] Netradiant compiling? Raxno 2 1,305 11-11-2017, 04:50 AM
Last Post: It'sMe
  [NEED HELP] video glitches in netradiant on windows 10 fabzor3 2 1,046 05-26-2017, 02:09 AM
Last Post: PinkRobot
  [SOLVED] NetRadiant crash "Got to split the buffer" PinkRobot 7 2,520 08-27-2016, 06:16 AM
Last Post: PinkRobot
  [NEED HELP] Netradiant Xonotic support version BuddyFriendGuy 0 1,460 04-27-2016, 04:36 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Mac OSX Crashing very often and randomly -MCSquare- 0 1,134 01-30-2016, 12:08 AM
Last Post: -MCSquare-
  [SOLVED] Im to stupid to run NetRadiant under Linux HirnloserHering 3 2,333 08-13-2015, 11:51 AM
Last Post: SpiKe

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-