Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NEED HELP] Menu freezes

#1
When entering a character in the multiplayer server address bar at the bottom, the UI hangs for ~10 seconds until the character appears.
In xonotic-sdl, the music continues, while in xonotic-glx the music will freeze for those few seconds as well.
Other text fields like the filter at the top work fine.

I'm not sure how to troubleshoot this, the shift-esc console shows nothing unusual.
It happens on both my test machines.

System 1:
openSUSE Tumbleweed 20171122
xonotic 0.8.2-2.1 (official distro package)
Thinkpad X220 with Intel HD Graphics 3000

System 2:
Ubuntu 17.10
xonotic 0.8.2 (binary from xonotic.org)
Intel HD Graphics 530
Reply

#2
Thanks for reporting, the ticket for it is here: https://gitlab.com/xonotic/xonotic-data....ssues/1068
[Image: 230.png]
Reply

#3
Okay, I remember it worked on 0.8.1
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Menu Won't Load, Game Crashes EdwardHamHam 1 2,906 07-21-2022, 01:44 AM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Menu freezes when typing server address, old bug? MeLikeyTacos 2 1,534 10-21-2021, 09:59 PM
Last Post: MeLikeyTacos
  [SOLVED] Menu fails to load after recent update Bloodthorn 2 2,696 09-25-2018, 08:11 AM
Last Post: Bloodthorn
  [NEEDS INFO] Menu mouse cursor stuck in invisible box nAnXiety 1 3,100 09-16-2016, 03:30 PM
Last Post: martin-t
  [SOLVED] I can only play 1 match, then Xonotic freezes. Brot 11 6,818 08-02-2016, 08:48 AM
Last Post: Brot
  [SOLVED] Video menu causes the game to crash Divergence 8 8,783 11-02-2013, 04:55 PM
Last Post: edh
  [NEEDS INFO] Xonotic menu lag tingxyu 1 3,227 06-30-2013, 04:09 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [NEEDS INFO] Xonotic crashes as soon as I click 'Apply changes' in the config/video menu tuxator 5 8,464 07-29-2012, 02:37 PM
Last Post: Mr. Bougo
  [NEED HELP] Menu Navigation with Joy-pads instead mouse jdumont007 17 14,501 06-01-2012, 05:38 AM
Last Post: Mr. Bougo
  [SOLVED] menu fails to load. theShadow 8 9,086 01-05-2011, 01:23 PM
Last Post: theShadow

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-