Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto-deploy server

#1
Hi,
I'm trying to have an auto-deployed server on every Jelastic compatible hosters.
My configuration works find at the first launch and I can connect to the server from the game.
But when I restart the server, there is a problem with authentication keys and the keygen server.
The logs display "Server listening" but I can't connect to the server.
On first launch, this is what I have : https://pastebin.com/PTXH0DtP (it works with some errors)
And after restart : https://pastebin.com/H60w6Gdv
I tried to remove the auto-generated file key_0.d0si without success.
So How to validate my server at each restart ? Or is it possible to avoid the authentication ?
Thanks Big Grin
Reply

#2
Hello 5ika,
Could you please provide as your environment name and hostername. Or you can write ticket to your local hoster and they can redirect it to us. We will try to exclude this problem from our side. Thank you.
Best regards,
Team Jelastic.
Reply

#3
Hi Team Jelastic,
It's amazing how Jelastic is everywhere  Big Grin
The hoster is Hidora (Switzerland) and I'm in the team.
There is no running environment currently but you can see my WIP manifest here : https://github.com/HidoraSwiss/manifest-...nifest.jps
Do you prefer a ticket on the Jelastic Support platform ?
Thank you !
Reply

#4
Hi again 5ika,
Quote:Do you prefer a ticket on the Jelastic Support platform ?

Yes, it would be better in the future.
Currently, we investigating your manifest and provide an answer in this forum thread. Please, stay tuned for updates.
Reply

#5
Hello 5ika,
We haven't any problem with xonotic server and actually with JPS manifest. Maybe after rebooting the server you forgot typing the port on the client side? Because as we see you are using endpoint. 
We have tried running xonotic server on the VPS server with real ip and tried configure it manually with endpoint, and also, we haven't any problem after rebooting server.
Best regards.
Reply

#6
Hi Jelastic Team,
I've tried again and it effectively works. I sometimes need to restart the client but the problem is trivial.
The manifest is functional now : https://github.com/HidoraSwiss/manifest-xonotic
Thank you for your time,
Best regards
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Lost server key, can't hold new key FlufyBuny 0 1,165 09-09-2021, 07:05 PM
Last Post: FlufyBuny
  Full server tutorial start-2-finish with maps & config from live server xonotic.us.to ballerburg9005 0 1,484 09-03-2021, 10:21 AM
Last Post: ballerburg9005
  Noob needs help running server. CORDUROY 3 750 07-01-2021, 02:31 PM
Last Post: CORDUROY
  RaspberryPi4 Server ablyveiled 4 1,737 06-27-2021, 08:22 AM
Last Post: ballerburg9005
  Latest Beta Server evit 1 1,056 04-02-2021, 04:06 PM
Last Post: end user
  Server does not start saddesad 2 678 11-25-2020, 04:39 AM
Last Post: saddesad
  [NEED HELP] Server failed to open socket on address... Hexactinal 2 759 11-21-2020, 04:28 PM
Last Post: Hexactinal
  Server ideas drummyfish 9 2,406 11-18-2020, 02:36 AM
Last Post: BuddyFriendGuy
  Server Hosting Issue Saevus 3 1,414 11-11-2020, 02:53 PM
Last Post: :[:{b_e*r^f}:]:
  [SOLVED] Eris server ban? BuddyFriendGuy 3 912 10-18-2020, 06:40 PM
Last Post: BuddyFriendGuy

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-