Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cloning git?

#1
How do I clone git with gitlab?
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply

#2
Note have not tried it; but doesn't simply "git clone https://gitlab.com/xonotic/xonotic.git" work?
Reply

#3
(09-15-2014, 02:28 AM)machine! Wrote: Note have not tried it; but doesn't simply "git clone https://gitlab.com/xonotic/xonotic.git" work?

Lol ok looks like I had the url wrong from the start Angry
[MoFo] Servers - North America - Hosted in Montreal Canada - Admin DeadDred [MoFo]
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Xonotic Git Help Molnija 4 5,272 01-20-2019, 11:38 PM
Last Post: Molnija
  [SOLVED] setting proper git pushurl BuddyFriendGuy 0 2,366 04-07-2015, 09:44 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
Exclamation git branch archival TimePath 2 5,825 02-08-2015, 03:01 PM
Last Post: Mr. Bougo
  Segmentation fault @ Xonotic(git) Ari 2 4,545 01-31-2014, 02:45 AM
Last Post: Ari
  GIT version size maxyan 7 6,914 03-13-2012, 02:54 AM
Last Post: tZork
  HEADS UP: git repository cleanup - branch deletion divVerent 5 6,951 02-19-2012, 09:10 AM
Last Post: divVerent
  [SOLVED] Compiling from GIT fails: darkplaces unfa 10 15,557 06-20-2011, 07:58 AM
Last Post: unicornsteak
  Automated Xonotic Git build system Mr. Bougo 72 88,367 01-27-2011, 08:20 PM
Last Post: Samual
  SDL Mac Install For Xonotic GIT SkyHookers 0 3,431 08-04-2010, 03:47 PM
Last Post: SkyHookers
  Is the git repo available? liberty 60 57,857 07-28-2010, 12:38 PM
Last Post: Flying Steel

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-