Create an account


Poll: Are you having the problem mentioned in this thread
You do not have permission to vote in this poll.
Yes I am having this problem
22.22%
2 22.22%
No I am not having this problem
77.78%
7 77.78%
Total 9 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[INVALID] Bug: pause between time of mouse click and shot fired in multiplayer

#1
Bug 
I have noticed a bug in multiplayer in any gamemode and map where about half a second after I click the mouse button the gun finally fires. This only happens in multiplayer. Is anyone else having this problem?
Reply

#2
I bet, you have high ping on this servers?
Reply

#3
see that little number to the left of the server on the server list?

that is the number of milliseconds that delay (lag) will be ...

the servers are also color coded ... so green ones will work well for you ... dark red ones will not
Reply

#4
That's not a bug ;-). This is normal for all multiplayer games (especially fps'es). You need to get a better internet connection :-).
My contributions to Xonotic: talking in the forum, talking some more, talking a bit in the irc, talking in the forum again, XSkie
Reply

#5
YCSSWL(7), post your cfg-file at first.
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [BUG] Dropping mouse input FPS Null 1 626 04-29-2023, 08:06 AM
Last Post: bones_was_here
Thumbs Up [NEED HELP] How to add more bots in multiplayer funbags 0 594 03-30-2023, 10:13 PM
Last Post: funbags
  [NEED HELP] My mouse binds do not work in GLX? FAF 5 1,735 07-29-2022, 08:39 AM
Last Post: FAF
  [NEED HELP] Menu freezes when typing server address, old bug? MeLikeyTacos 2 1,622 10-21-2021, 09:59 PM
Last Post: MeLikeyTacos
Heart [SOLVED] BUG IN NETRADIANT Kotangens 5 2,630 12-06-2020, 08:53 AM
Last Post: Julius
  USB Mouse input on Linux dagelf 1 2,324 10-07-2020, 06:14 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [SOLVED] Can't click on my name in XonStats TheChrississin 4 2,694 03-09-2019, 10:24 AM
Last Post: falco
  [NEED HELP] Multiplayer server listed twice - causes glitchy play Space Ace 4 3,165 08-10-2018, 08:55 PM
Last Post: Space Ace
  [SOLVED] Random failures to register mouse input Halogene 2 2,746 06-15-2017, 01:04 PM
Last Post: Halogene
Bug [SOLVED] Forum bug: disappearing symbols in the signature. Constantine 1 2,722 03-06-2017, 09:28 PM
Last Post: -z-

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-