Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] update autobuild 11. jan disabled playerstats

#1
probably my fault using bleeding edge for a server ... Undecided

- update from 9. Jan was pretty good - now also shown respawn time on screen

- but the last update from 11. Jan disabled transmission of Playerstats to XonStats,
no game/results are shown

Maybe it will be fixed in next autobuild-update.

GreetZ Su

#2
(01-13-2013, 05:12 PM)-maniac|Su- Wrote: - update from 9. Jan was pretty good - now also shown respawn time on screen

- but the last update from 11. Jan disabled transmission of Playerstats to XonStats,
no game/results are shown

I suspect there went something wrong with div's fix of the player ranks/ordering... it did not only affect the in-game scoreboard, but also the "endmatch" event for Xonstat Sad
[Image: 9216.png] Web: YouTubeSoundCloudFlickrzykure.de[unconnected]
IRC: #uc.xonotic #xonotic #xonotic.de #xonotic.pickup

#3
Which exact commit are you talking about? http://git.xonotic.org/?p=xonotic/xonoti....git;a=log
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds

#4
(01-14-2013, 07:59 AM)Mr. Bougo Wrote: Which exact commit are you talking about? http://git.xonotic.org/?p=xonotic/xonoti....git;a=log

The line of commits from 3 days ago, starting with e15ed5c2ab52. I talked to div, however, and he said that it should have no impact because only the ordering changed (which makes sense). So I'm not sure this bug is really related to those commits.
[Image: 9216.png] Web: YouTubeSoundCloudFlickrzykure.de[unconnected]
IRC: #uc.xonotic #xonotic #xonotic.de #xonotic.pickup

#5
downloaded the version Xonotic-20130109.zip from here
Hope it work again now ... Wink

GreetZ Su

#6
.. rollback to version from 9. Jan fixed the problem Big Grin

GreetZ Su

#7
That's not a fix, that's just confirming something is wrong in jan 11's build.

I removed the [SOLVED] mark, nothing about this is solved yet.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds

#8
okidoki Sir Mr. Bougo Sir Wink

GreetZ Su

#9
This could also still be some other problem; we need someone to confirm that it happens on other systems, too. (Since div checked for himself, and didn't find anything wrong.) On the other hand it could also be something on the XonStat-side.
[Image: 9216.png] Web: YouTubeSoundCloudFlickrzykure.de[unconnected]
IRC: #uc.xonotic #xonotic #xonotic.de #xonotic.pickup

#10
What games where not recorded by the XonStat database? I assume there would have been some other players involved and a blank for your stats.

#11
... latest update from 20. Feb. fixed all problems Big Grin
All servers shown in XonStats.
Even the xdefrag server is shown now as XDF Mod ...

Thankies for the effort of the devs .... Cool

GreetZ Su

#12
Whee!

Locking this thread now.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Menu fails to load after recent update Bloodthorn 2 313 09-25-2018, 08:11 AM
Last Post: Bloodthorn
  [SOLVED] Cannot run game anymore after new git update Bloodthorn 2 414 07-25-2018, 07:20 AM
Last Post: Bloodthorn
  [SOLVED] libc++ update Bloodthorn 4 477 06-22-2018, 06:48 AM
Last Post: Bloodthorn
  [SOLVED] How To Disable Travelling "Update Now" Notification garyt53 11 2,306 02-22-2018, 11:30 AM
Last Post: ScrewTheUpdate
  [SOLVED] Difference of the 2 update scripts? dreamteam 2 1,824 11-30-2015, 04:35 PM
Last Post: dreamteam
  [NEED HELP] Weird Display Issue w/ Benchmarking Autobuild gamingwithnetbooks 2 2,083 11-13-2014, 08:35 AM
Last Post: gamingwithnetbooks
  [SOLVED] [Autobuild] Note to Mac users Mario 0 1,973 10-17-2014, 12:47 AM
Last Post: Mario
  [SOLVED] Xonotic Autobuild problem, August 14, 2013 __Ham__ 13 6,859 10-06-2014, 07:35 PM
Last Post: Lee_Stricklin
  [NEED HELP] Tearing issues since last update Halogene 0 1,877 01-16-2014, 05:28 AM
Last Post: Halogene
  [SOLVED] Latest Autobuild Will Not Start No Matter What Orbiter Sunblast 8 4,468 10-05-2013, 08:15 PM
Last Post: Orbiter Sunblast

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-