Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] net radiant - no textures

#1
alright, so I just came back to Xonotic from a few years hiatus, and I want to get back into mapping. However, it seems that there are no textures for xonotic. I've already refered to a previouse post from a2012 or so regarding the same issue, and it seems to be haunting me still.

I've grabbed the most recent version of net radiant

I unpacked it into a known directory

I've set the game path to be the same as the mapping directory

I've checked the shader's list and it is empty

am I just forgetting a step? or is there something up?

so I got it to load the folfers for the textures, however, there's a lot fewer textures than I remember, and most of the folders are empty

#2
You've made a similar post in a different thread: http://forums.xonotic.org/showthread.php...9#pid69199

Where are you expecting answers? This discussion doesn't need to happen in two places, so I'm going to merge them. Do you want me to merge this post into that thread, or that other post of yours into this thread?
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds

#3
And yet there is an anwser. You could merge it as well, Mr. Boungo :
http://forums.xonotic.org/showthread.php...8#pid58188
That post is old but still works! Just change Xonotic 0.6 into Xonotic 0.7 I guess. Wink

#4
Thank you, Justin! Can you post that link in the other thread so it's there too and I can close this one? Smile
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds

#5
feel free to merge and/or fully close this thread, this one has very little additional info, so, I'd say close it.

#6
Okay, done. Thanks for your understanding Smile
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [BUG] some textures won't load with git builds lister 1 383 06-27-2019, 05:41 PM
Last Post: lister
  [SOLVED] Can't See Custom User Models/Textures Deathsbreed 4 1,803 05-07-2016, 11:06 AM
Last Post: Deathsbreed
  [SOLVED] net-radiant wont compile hutty 1 1,908 10-29-2012, 12:13 AM
Last Post: hutty
  [INVALID] net radiant not building my maps tangerian 2 2,301 07-04-2012, 12:02 AM
Last Post: tangerian
Exclamation [SOLVED] net radiant ... just ... stopped working hutty 16 6,049 03-03-2012, 07:42 PM
Last Post: hutty
  [NEEDS INFO] Third map doesn't show any textures or shading? On MacBook 2.1 C2D blickblocks 4 3,362 01-21-2012, 06:23 AM
Last Post: divVerent
Question [SOLVED] Disabling textures? nawwashere 5 3,642 12-11-2011, 01:17 PM
Last Post: nawwashere
  [SOLVED] [SOLVED]map compile final "some textures doesn't show up" Leeloo 8 7,624 07-08-2011, 05:22 AM
Last Post: Maddin
Question [NEEDS INFO] Net radiant on Mac OSX, how? kay 34 18,505 05-26-2011, 10:24 AM
Last Post: nowego4
  [SOLVED] Help with a Model: OBJ textures missing Minkovsky 8 9,560 12-11-2010, 02:48 AM
Last Post: BARTUC

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-