Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Problem with Weapon balance

#1
I have been having a stubborn bug recently that has refused to go away. What it basically does is that I cannot fire the primary mode in all of the weapons. This severely cripples my effectiveness when playing online. It actually not only effects me on the servers, but on single player and when I make my own server as well.

I have tried to fix it by deleting all of the git and downloading a new one, but the bug remains. Is there a way that I can get my weapon balance back to normal? Big Grin
Reply

#2
Hmmm... Haven't been playing for some time but it can be caused by random bind You have attached (optionaly) to primary attack. Check it in menu.
Reply

#3
Open your console (~ in the menu or game)
type:
Code:
bind mouse1 +attack

That should fix it.
(01-05-2011, 07:17 PM)naryl Wrote: > Ubuntu is an ancient African word that means "cant configure debian"

Actually it's for "I can't install Gentoo".
Reply

#4
That fixed it right up. Thank you so much!!!
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Input layout problem in Xonotic-SDL FinBiteLeaf 4 376 03-19-2024, 05:24 AM
Last Post: FinBiteLeaf
  [NEED HELP] Windows 10 -basedir problem BlazedRasta 4 4,297 03-21-2023, 07:34 PM
Last Post: AlexVelasquez
  [BUG] A font-rendering performance problem (of upstream DarkPlaces) NaitLee 11 3,120 08-20-2022, 01:23 AM
Last Post: NaitLee
Question [NEED HELP] Problem with charset of names in XonStat API NAPALM 0 947 11-11-2021, 08:38 AM
Last Post: NAPALM
  [BUG] Weapon Damage and Weapon Accuracy not showing (Xonstat) Cinnamon Juice 4 2,300 12-21-2020, 10:11 AM
Last Post: Sire-Lionheart
  [NEED HELP] cant start the game/ session lock problem skyghost47 1 2,972 10-24-2020, 11:50 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  Chat key bind problem BuddyFriendGuy 4 3,036 01-26-2019, 11:12 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [BUG] Weapon is on the right in LMS Lyberta 1 2,137 03-03-2017, 12:30 PM
Last Post: SpiKe
  [NEEDS INFO] Dedicated server problem. kreestenrx1234 2 3,222 04-27-2016, 03:30 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] Player model problem hysik 2 3,801 12-15-2015, 11:35 AM
Last Post: hysik

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-