Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Broken Forum?

#1
It´s seems like the forum is kind of "broken"... Undecided

Every dot and comma is displayed as a question mark, also the colours don´t seem to work. What happened?
Reply

#2
Well, Maddin. Plz tell me what date it is today.
Reply

#3
Not sure what you mean about the colours, there's nothing changed about them afaik.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#4
(04-01-2012, 12:23 PM)Mepper Wrote: Well, Maddin. Plz tell me what date it is today.
Seriously??

Coloured text should be coloured.
Reply

#5
Oops, sorry about the colors. Fixed.
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#6
And?what?about?all?these?question?marks?
Reply

#7
(04-01-2012, 02:34 PM)Maddin Wrote: And?what?about?all?these?question?marks?
?
Reply

#8
They will be back to normal tomorrow, when it's not april fools' day!
[Image:http://i.imgur.com/4XODR.png]640K ought to be enough for anybody.
     ― Linux Torvalds
Reply

#9
Haha, Maddin! You were completely fooled!
Reply

#10
Aaaaaahaahahahahahahahahaahhhhahahhhhaaaaahhhhahaaaahhhhhaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! NNOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

PS: Argh, it´s driving me crazy!!!! Aaaaahhh!!! Go away!!!!

PSS: Damn!! Go away!!!

* Maddin got crazy by seeing to many question marks
Reply

#11
[Image: questionmark.png]
[Image: signature.php] [Image: DVlpo.png]
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Bug [SOLVED] Forum bug: disappearing symbols in the signature. Constantine 1 1,447 03-06-2017, 09:28 PM
Last Post: -z-
  [SOLVED] How can I change my name here on the forum? wannawin 7 2,305 08-23-2016, 06:52 PM
Last Post: wannawin
  [FIXED] Broken Messages? Beagle 2 1,449 05-11-2016, 07:10 PM
Last Post: Beagle
Question [SOLVED] Broken animations in the Autobuild right now? poVoq 13 7,154 04-02-2013, 10:49 AM
Last Post: asyyy
  [NEED HELP] Radeon 9550 broken warpzones: bad OpenGL 2.0 implementation? edh 0 3,012 12-16-2012, 01:29 PM
Last Post: edh
  [NEEDS INFO] stromkeep broken? hutty 14 5,595 11-23-2012, 04:52 PM
Last Post: Maddin
  [BUG] Broken grass s1lence 9 4,509 08-21-2012, 11:07 PM
Last Post: s1lence
  [FIXED] The scoreboard is broken in 640x480 Akari 4 3,543 12-24-2010, 12:31 PM
Last Post: divVerent
  [NEEDS INFO] Broken Entities hellmind 7 5,039 09-13-2010, 11:52 PM
Last Post: divVerent
  [SOLVED] Problem with logging in on forum. jngdwe 4 3,481 08-27-2010, 02:33 AM
Last Post: Mr. Bougo

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-