Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Problem with Video-Gallery

#1
Hi Guys!

I cannot watch the other Videos from the Video Gallery.
I just click on the little pictures but nothing happens. Sad

I'm using Opera 10.60. Maybe this is the problem Big Grin
Maybe the Website-Admin could tweak the Video-Gallery
so that all Opera Users can watch your great work Smile

PS: I hope this is the right place for this thread Wink

PS2: Too much smileys? Big Grin
Reply

#2
For the purposes of diagnosing the problem, here is what is does on Namoroka 3.6.6:

- Click on image
- Page jumps to #content
- Title above video changes
- Video at the top changes
[Image: vN3NkMA]
(Idea stolen from Mr. Bougo. Hehehehe)
Reply

#3
Works on chrome 5.0.375.86 beta (preview shots are terrible resolution though).
(07-18-2010, 10:59 AM)Flying Steel Wrote: How could anyone with ADHD tell its a high damage weapon if it wasn't a gigantic metal cock fucking the map whenever a player gets within 3 meters of a wall?

[Image: di-712770583645.png]
Reply

#4
(07-02-2010, 07:37 PM)clanclanclan Wrote: For the purposes of diagnosing the problem, here is what is does on Namoroka 3.6.6:

- Click on image
- Page jumps to #content
- Title above video changes
- Video at the top changes

Not even my Firefox 3.6.6 works.
I disabled AdBlock and NoScript, too.
This is what happens on my screen:

- Click on image
- nothing happens Undecided

Only Browser which works is IE8.
Reply

#5
Works just with safari here. Firefox works too.
Reply

#6
pyr0 Wrote:Only Browser which works is IE8.

Works and IE in the same sentence? An oxymoron? Big Grin
[Image: vN3NkMA]
(Idea stolen from Mr. Bougo. Hehehehe)
Reply

#7
(07-03-2010, 03:18 AM)pyr0 Wrote: Only Browser which works is IE8.

(07-03-2010, 05:17 AM)kay Wrote: Works just with safari here. Firefox works too.

(07-02-2010, 08:05 PM)Roanoke Wrote: Works on chrome 5.0.375.86 beta (preview shots are terrible resolution though).
(07-18-2010, 10:59 AM)Flying Steel Wrote: How could anyone with ADHD tell its a high damage weapon if it wasn't a gigantic metal cock fucking the map whenever a player gets within 3 meters of a wall?

[Image: di-712770583645.png]
Reply

#8
I have no problems with my Opera 10.60... Huh
Reply

#9
I'm not sure what could be causing your issue unless you're blocking javascript somehow. You can try clearing your browsers cache and trying again.
Reply

#10
(07-05-2010, 07:22 AM)-z- Wrote: I'm not sure what could be causing your issue unless you're blocking javascript somehow. You can try clearing your browsers cache and trying again.

I've looked a bit into the Website's source and maybe found the problem.
I think there is a problem with the tubepress plugin, or with my browser Tongue
I've also activated the error-console in my opera browser and found something:

JavaScript - http://www.xonotic.org/

Uncaught exception: ReferenceError: Undefined variable: TubePress
Error thrown at line 2, column 8 in <anonymous function>() in http://www.xonotic.org/:
TubePress.centerThumbs("#tubepress_gallery_2079692959");
called from line 38, column 460 in <anonymous function: ready>():
a.call(s,c);
called via Function.prototype.call() from line 45, column 235 in <anonymous function: L>():
c.ready()


But it is well known that the opera browser has problems reading some websites...

Btw: I watched those videos on Youtube, so it's not a big problem if it is not working for me on the xonotic-webpage Big Grin
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Input layout problem in Xonotic-SDL FinBiteLeaf 4 374 03-19-2024, 05:24 AM
Last Post: FinBiteLeaf
Video [NEED HELP] Render Replay Directly to Video File cushinga 3 708 09-11-2023, 07:11 PM
Last Post: cushinga
  [NEED HELP] Windows 10 -basedir problem BlazedRasta 4 4,287 03-21-2023, 07:34 PM
Last Post: AlexVelasquez
  [BUG] A font-rendering performance problem (of upstream DarkPlaces) NaitLee 11 3,108 08-20-2022, 01:23 AM
Last Post: NaitLee
Question [NEED HELP] Problem with charset of names in XonStat API NAPALM 0 945 11-11-2021, 08:38 AM
Last Post: NAPALM
  [NEED HELP] cant start the game/ session lock problem skyghost47 1 2,967 10-24-2020, 11:50 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  Chat key bind problem BuddyFriendGuy 4 3,035 01-26-2019, 11:12 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [NEED HELP] video glitches in netradiant on windows 10 fabzor3 2 3,012 05-26-2017, 02:09 AM
Last Post: PinkRobot
  [NEED HELP] Video Editing and cl_capturevideo (ogv) Antares* 10 8,848 04-12-2017, 09:19 PM
Last Post: -z-
  [NEEDS INFO] Dedicated server problem. kreestenrx1234 2 3,219 04-27-2016, 03:30 PM
Last Post: BuddyFriendGuy

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-