Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Ubuntu running problem

#1
Ubuntu 12.04 64bit running problem
./all run XONOTIC finishes with error
Wrong JPEG library version: library is 80, caller expects 62
How to fix it?
Reply

#2
Do you need to use the git version? If you don´t want to develop for the game you´ll better use the autobuilder: http://forums.xonotic.org/showthread.php?tid=1863
Reply

#3
How did you compile it? Try to recompile, it should work with libjpeg80 too.

./all compile -c

(also, to launch use ./all run, not ./all run XONOTIC)


(11-02-2012, 04:55 PM)Maddin Wrote: Do you need to use the git version? If you don´t want to develop for the game you´ll better use the autobuilder: http://forums.xonotic.org/showthread.php?tid=1863

That's the worst possible way to deal with issues that you encounter while using the git version. It's there for testing, don't run away from problems Tongue
Reply

#4
runs great with ./all compile -c
and ./all run

thank you all Smile
Reply

#5
Great! Note that you don't need to ./all compile -c every time, usually ./all compile is just fine. But if you run into compilation problems, it's the first thing to try Smile

EDIT: What it does is clean up the files from the last compilation and recompile them instead of reusing them, even if they haven't changed. It typically matters when the makefile changes (or perhaps your system even?), but otherwise reusing unchanged sources saves you time.
Reply

#6
I've got the same problem on Kubuntu 14.04 x64 (beta!) but with the latest autobuild both sdl and glx bins give me:
Quote:Wrong JPEG library version: library is 80, caller expects 62

Latest stable 0.7 runs fine, but i need autobuild in order to test new translation from transifex.com in Xonotic. What should I do?
Reply

#7
Install libjpeg62!
Reply

#8
Thanks for help!
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEED HELP] Input layout problem in Xonotic-SDL FinBiteLeaf 4 526 03-19-2024, 05:24 AM
Last Post: FinBiteLeaf
  [NEED HELP] Running On Mac jpumroy 2 905 01-04-2024, 09:04 PM
Last Post: jpumroy
  [NEED HELP] Windows 10 -basedir problem BlazedRasta 4 4,582 03-21-2023, 07:34 PM
Last Post: AlexVelasquez
  [BUG] A font-rendering performance problem (of upstream DarkPlaces) NaitLee 11 3,430 08-20-2022, 01:23 AM
Last Post: NaitLee
Question [NEED HELP] Problem with charset of names in XonStat API NAPALM 0 1,002 11-11-2021, 08:38 AM
Last Post: NAPALM
  [SOLVED] Input flickering in Ubuntu 20.04 NAPALM 3 1,832 03-28-2021, 11:38 AM
Last Post: SpiKe
  [NEED HELP] cant start the game/ session lock problem skyghost47 1 3,231 10-24-2020, 11:50 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
  [SOLVED] No stats for the player Ubuntu 19.04 - just don't use the flathub version Fiorentino 2 3,209 04-20-2020, 07:42 AM
Last Post: Fiorentino
  Chat key bind problem BuddyFriendGuy 4 3,124 01-26-2019, 11:12 PM
Last Post: BuddyFriendGuy
Exclamation [BUG] *ubuntu 18.04/nVidia v415-Desktop Screen Corruption After Exiting Game? JeZxLee 1 3,249 01-06-2019, 05:15 AM
Last Post: SpiKe

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB original theme © iAndrew 2016, remixed by -z-